5

Анонимен

преди 5 години

Престанете да пишете глупости.Първо разберете какво е станало и тогава пишете.На тази репортерка и е грешна информацията.

4

Анонимен

преди 5 години

Не се ли научихте кога се казва починала и кога загинала? Не може да починеш от насилствена смърт, замислете над значението на думата почивам. Почива се от старост или от болест, когато човекът е измъчен. Когато се разхождаш щастливо и те забърше някой джип, почиваш ли?

3

8051

преди 5 години

Не пишете глупости без да знаете фактите.Имало е и друга кола,която е избягала.Откъде знам ли?Мои близки са.До всички медии :Не трупайте рейтинг на чужд гръб.Проверете.Дайте гласност може някой съвестен гражданин да помогне с инфо за избягалата кола.Нека помогнем,не да затрием още 1 живот.

2

Анонимен

преди 5 години

Диагноза БМВ. Жалко че този е оцелял.Ако не сте ходили скоро към селата аз да ви кажа че там е дивия запад - закони няма, селки пръчки си купуват по един таралясник на 10г и като ходят до другото село хвърчат поне с 200.Ако е циклама може дори и да няма книжка, братчед му го е учил да кара ... и така.

1

Че Гевара

преди 5 години

Това Бмв ата са странни коли ,постоянно стават произшествия с тях, без да има друга замесена кола .Те ли са трудни за управление или шофьорите глупави не знам , но на мнозина им е мечта да ги имат .