11

Шопо

преди 5 години

Я че подавам документи у Силистра !!! Там татето на Тита че ми даде максимална !!!

10

Пенсия?

преди 5 години

Шегаджии, трима съседи починаха в разстояние на месец преди 65 години, я кажете на Буда или на Мохамед да се моля да доживея до 66 г.С тази висока смъртност, безработица, стрес, ниски доходи в частния сектор, с които трябва да плащам нарастващи 3 пъти год. парно, ток, вода, ГО, данъци, застраховки, е няма как да стане.От хиляда лева чиста заплата 500 лв. са ми парно, ток, вода, данъци, още сто за елементарни хигиенни нужди.Да не забравите от 1.01.2020 да вкарвате САЩ шистов газ, парното 500 л

9

Анонимен

преди 5 години

Какво се казва ..всипко в живота се връща. Прегръщахте мустаците 50 год ...ся ще гладувате до края. Какво да се прави. Стари Български приказки не сте научили. 3 пъти мери 1 път режи .

8

бай х

преди 5 години

ако вярвате на някой крадлив министър след 20 години който отново ще предлага ,,нови ,, формули ... внасяйте в пеционната каца ... по добре си заделяйте , или някаква инвестиция ....

7

Абсурд

преди 5 години

Ясна е работата че пенсия няма да има ,ами по добре всеки да се подсигури кой как може

6

факт

преди 5 години

До Фалит2.9 милиона работещи,ама от тях близо милион са администрация,полиция,военни.Който само цоцат и пройзвеждат екстременти.

5

House M.D.

преди 5 години

Колега #2, днешните пенсионери не са изработили собствените си пенсии. Те са изработили пенсиите на тогавашните пенсионери. Ние изработваме пенсиите на сегашните пенсионери. А нашите пенсии /ако доживеем/ ще се изработват от тогавашните работещи.

4

Анонимен

преди 5 години

Е аз след като съм си изгубил трудовата книжка какво да представя,къде им е базата данни

3

Анонимен

преди 5 години

Защо гражданите трябва да представят документи, няма ли я тази информация, кой къде е работил и на колко са го осигурявали.Не ги ли издържаме за да работят нещо, не само документи да искат да им носим?

2

Фалит

преди 5 години

Каква формула, какви 5 лева. Имаме 2.2 милиона пенсионери, 1 милион роми и 2.9 работещи се пробват да ги издържат. Тези пенсионери са си изработили пенсиите, но с този демографски срив и само ромите се плодят по 10-12, обаче те не допринасят за икономиката . Да не говорим, че мафиотите в парламента, освен че не работят за държавата, ами крадът с милиони. Фалита е неизбежен и въпросът е кога точно.

1

Пенция

преди 5 години

НЗОК покрива ли лечението на инфаркти и инсулти, получени след неприятната изненада след изчисляването на пенсията по новата формула?