40

Анонимен

преди 5 години

Пак някаква евтина медийна атака с цел госпожата да изкара пари. Напомня ми на Суши. Най-вероятно указанията и отговорностите за ползване на автопилота са много ясно описани. Причината за катастрофата не е автопилота, а лошата маркировка.

39

Анонимен

преди 5 години

Дребният тарикат завижда на едрия тарикат, че хващал шаранчета...

38

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ден си взема електричка, със сигурност няма да е Тесла. Европейски или японски производител, или нищо.

37

Анонимен

преди 5 години

Автопилот, при който трябва да си държиш ръцете на волана и който във всеки един момент може да изгуби ориентация не е никакъв автопилот, а маркетингов трик за хващане на шаранчета.

36

Анонимен

преди 5 години

Българинът е цар да обяснява кой е гениален измамник, докато търка билетчета с надеждата да си оправи живота.

35

Анонимен

преди 5 години

Защото драги ми хх ние знаем, че този е говорещ клоун и би правил всевъзможни неща за *** като теб за да му пълнят джоба...

34

До Muncho

преди 5 години

Драги ***, не сте разбрали нещо важно по казуса - семейството съди не автопилота, а фирмата, която го е произвела и промотирала заблуждаващо като "по- безопасен от това да ви вози човек".

33

Анонимен

преди 5 години

Никой не го мрази, човека продава танкове на снобите като ги представят за луксозни коли и иска астрономична цена, прави пари, а те си го заслужават. Хора като него са полезни да дават уроци на сбобите и хората които се увличат по безполезни материални придобивки.

32

Мъск...

преди 5 години

...винаги е "на крачка" от някои неща. Характерна особеност у този човек.

31

Muncho

преди 5 години

Никакзв шанс за азиатските тарикати.Изрично пише че отговорността за автомобила си е на шофьора. Автопилота е асистент, но не носи отговорност.

30

Анонимен

преди 5 години

На моята тойота ако не държа ръцете на волана за половин минута, автопилота се изключва и колтата плавно намаля и спира.

29

Хм

преди 5 години

Щом няма да го бъде дълго това, какво те притеснява тогава?Притеснява ме, че съществува в момента и се боря, както мога - засега с коментари :)

28

Гoшу

преди 5 години

този да му отнемат книжката посмъртно, защото не само своя живот ами на всички участници в движението е застрашавал. Да му напишат глоба за "reckless" шофиране и посмъртно да му изпратят фиша

27

Пич

преди 5 години

Може да си велик инженер от Apple, но все пак да си пълен глу пак. Няма начин да оставя колата със 120км/ч на пълен автопилот, няма начин. Трябва да си пълен про фан, за да направиш подобно нещо. Не ме интересува колко съвършен е автопилота и кой какво ми обяснява. Да съдят колкото си искат Тесла, няма да вурнат човека обратно. Най-много да вземат някой лев, което вероятно е и целта.

26

!?!

преди 5 години

Охмнохм... пак ми потурчиха коментара :(Да са живи и здрави тогава администраторчетата. Дал им Бог добро! И на Ахмет и на Мостафа... няма да ги изброявам всичките по имена, че са много. Да си администрират със здраве.

25

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да получат. Тесла не го води автономен автопилот, а с контрол от шофьора.

24

Анонимен

преди 5 години

Хм,Щом няма да го бъде дълго това, какво те притеснява тогава?

23

Хм

преди 5 години

Спри си нета и си готов.Става въпрос за цялата среда в държавата и в целия свят изобщо. Излизаш на улицата и по три камери на всяка крачка, камери в колите, от догодина вече задължителни, чипове заължителни в колите 24/7 следене... Няма да го бъде дълго това, много тирани е имало през иторията, но никой от тях не е управлявал дълго. Наполеон е казал, че с войнишките щикове лесно се идва на власт, но не е удобно да се стои върху тях, а през 19 век е управлявал еднолично 80% от Европа, знаел е з

22

Анонимен

преди 5 години

това е начина по който девелопера си отмъстява на QA за всички върнати бъговеили на съпорта му е писнало от оплакванията на тоя и ... го е пратил у лево

21

Анонимен

преди 5 години

Не искаме чипове, камери и сензори на всяка крачка, искаме конфиденциалност и свободаСпри си нета и си готов.