141

Ваня

преди 5 години

Никога ГЕРБ никога ГЕРБ ?не гласувайте за ГЕРБ вижте как си купуват апартамент Цецо има вече 7 апартаменти докога ще си купуват апартаменти а народа ще гладуват ??? Никога ГЕРБ

140

Ася

преди 5 години

Евтини апартаменти за Цецо за Каракачанов докога ще търпим ГЕРБ и Каракачанов да си купуват евтини апартаменти Българино ти си траеш те си хепатит лъжат хвалят и мизерства народа Докога ?

139

тот

преди 5 години

Притеснила се бил,пък се хвалтоти,че само той подкрепил Меркел за мигрантите.А сега се притеснявай колкото щеш!Сърбай си *** дет ги надробихте с онзи бабишкер!

138

требе хормони Дрът е

преди 5 години

Редно е все пак, макар изарчен, одрътел и виснал, ПиаРутките поне мааалко да постегнат Бащицата. Оня ден един колега от Лондон попита какъв е тоя разсилен или надзирател от пандиза, казва. И добави като разбра че това е нашето Тереза Юни, че ако Тереза изглеждала като него щел да открадне от някакви си Скорпияли капки казачок и да се гръмне колкото и старичок да са. И е верно Тереза е като майката Тереза а тва нашето даже вече на тиква немяза

137

30000+ Уан Вършачки

преди 5 години

Народе, тоя Хъбър иска да пробута бегача Цвъсополино м/у бежанците и да го спаси от затвора.ако се окаже че са 30 001, начи има един от Вършец избегал от асансьора на затвора

136

Некакъв

преди 5 години

Дори бежанците заобикалят България. Смятай...

135

Абсурд

преди 5 години

Нали ревем че няма хора за работа,,,,,ей ги идат

134

да

преди 5 години

Ми да отиват в Германия. Сречан им ***. Смешното обаче е... някой беше някъде написал и е прав. Когато стигнат в Германия няма да благодарят на фрау бабушкер. Ще благодарят на Аллах, че е оглупил бабухата и и е внушил да ги покани. Така действа исляма. Ама фрау не вярва, либералите не вярват. Там здрав разум няма, а и тук вече е така. Тръгнали сме на полов мач с вазелин и си мислим, че ще сме шампиони.

133

Европейският съюз

преди 5 години

Ги иска навън и ги иска спрени, Турция ще си помисли дали това да се случи, а не сигурно дали няма да направят един "маньовър" заради доброто старо време. От чисто човешка гледна точка 30 000 души не бягат от добро, но Севера няма желанието, ресурсите да рискува, какво ще се случва след като влязат. Ако бяхме повече човеци да ги пуснем, тука няма да им е по-добре, но няма да ги стрелят по скоро ще ги експлоатират. Няма две добри ... мен ми е тъжно за хората, каквито ще да са ...

132

2013

преди 5 години

Някои хора предпочитат да се инатят докато не ги убият с камъни.

131

Анонимен

преди 5 години

Оооох, този тумбак от Банкя решил да се избръсне най-сетне....

130

Дано сега е различно

преди 5 години

След Тотомиров започна издигане на неплдходящи хора .Без нужните академии , хора прескачаха по няколко длъжности,и заемаха високи постове без знания.Понякога даже имаше и абсурдни ситуации.Много от кадърният и подготвен офицерски състав веше оставен на неподходящи длъжности,обвслужващ некадърни и неподготвени началници.

129

Анонимен

преди 5 години

*** мутра закопа държавата с неговата корупция и крадене

128

Анонимен

преди 5 години

Толкова къщи за гости - настанете ги там.

127

Анонимен

преди 5 години

До WTF????А ти на кого се връзваш?

126

WTF????

преди 5 години

Днес дъвката на Тиквун е "Страхотна вълна от 30 000 араби ще нападне България, ако не гласувате за ГЕРБ". Или накратко: Оставете ни да крадем, защото иначе ще дойдат заомбита, Пловдив ще го удари метеорит, в София ще изригне вулкан, а Черно море ще залее Варна и Бургас. ИМА ЛИ *** да му се вързват на този селски тарикат?

125

продължавам

преди 5 години

армията беше разсипана.Началото постави Михов.

124

Анонимен

преди 5 години

До Факт 123Това че подслушват е добре, та да знаят какво представляват. Полза има щото понякога се коригират. Лошото е че си позволяват да ползват държавен ресурс за лична изгода. Един вид непозволена държавна помощ в частен интерес. Могат да очернят някой който иска да е политик. На обикновените хора им е все едно. Но те са мислещи хора, и критично оценяват събитията и политиките на ГЕРБ. После гласуват.

123

Анонимен

преди 5 години

След генерал Тотомиров,който се противопостави за съкращаване на армията и заради което Костов го освободи,

122

comment

преди 5 години

Почна се пак темата с бежанците, няма такъв дебилен народ, лъжат ви и ви плашат за да гласувате за тях. То кьорав бежанец няма, а пък и да има те минават транзит и отиват към Европа, дори и те не искат да стоят тук. Няма такива лъжци.