23

Валентин Тодоров

преди 4 години

По-добре да го няма!!!Щом изпадна от Доорс,Роулинг Стоунс,Ху,Лед Цепелин,Боб Дилан и Джими Хендрикс до Майли,Зет-Дез и буклуците,правещи се на сутеньори от гетата,а неможещи да изпеят една вярна нота и нямащи един оригинален акорд хип-хопъри и рапъри по-добре да го няма повече.

22

Старата фуражка

преди 4 години

До Дървената заготовкаДруго си беше фестивалът "Ален мак" или надпяванията, организирани от художествената самодейност.Като прибавим и това, че във всяко наше заведение с жива музика оркестърът и певците можеха да изпълняват само предварително одобрени от специални комисии български и съветски естрадни песни, ех друго беше тогава, друго!Какъв Удсток бе, ами като те изключим от комсомола, ще видиш университет през крив макарон! Здрави времена бяха, под надзор и як контрол!

21

Snorky

преди 4 години

"Още след обявяването на изпълнителите, сред които странни имена като Майли Сайръс, Jay-z, Halsey..." Да платиш $500 за да гледаш тия набедени музиканти-печалбари, които дори не трябва да са на подобен род фестивали. Вече всичко се опорочи на тая планета.

20

Анонимен

преди 4 години

Най после стигнахме до момента където наричма глупостите на 60-те с истинското им име - дегенерация. *** е че даже са спонсорирани от ЦРУ като експеримент включително Джими Хендрикс. Искали са да видят докъде могат да препрограмират културата.. без да искат са пожънали по голям успех от очакваното. Документирано е - преди да ме категоризирате.

19

Анонимен

преди 4 години

Майли Сайръс и Джей Зи на Уудсток... Смятай!!! Ахаха!! Само Бийбър май липсва,

18

Ееееех

преди 4 години

До BIKДобре си направил, че си отишъл там преди 20 години. Тогава са били все още сравнително неостарели много от участниците в Удсток 1969 г. Имало е нещо от д.у.ха на първия фестивал. И през това лято сигурно ще дойдат някои от 1969, но ще са над 70-годишни, това ще навява тъга. Но сигурно си заслужава все пак да се види и преживее.Като си мисля за първия Удсток и за България по същото време, ми идва наум откъс от една съвсем различна песен - "А светът зад Стената си свиркаше ..."

17

ПоклонПред легендата

преди 4 години

Тази година какво ще успеят да направят, ще видим.

16

BIK

преди 4 години

Ще бъде трудно да се организира. Присъствах на Уудсток 1999 и беше пълен провал. Музиката и групите си струваха но другото беше разорачование. Жегата, високите цени за храна и вода както и лошите санитарните условия озвериха народа и накрая всичко се изпочупи. Хубава идея но трудно да се осъществи.

15

Анонимен

преди 4 години

До 10Ммм... Не. Виж Дейвид Боуй. Почин на 1000 години, като певец е... баритон под средното ниво. Важно е дали ти харесват музиката, не смо колко добре свириш.

14

Анонимен

преди 4 години

Некви гадни хипита...

13

Анонимен

преди 4 години

И Без Морисън нали ?

12

Анонимен

преди 4 години

ако сте го преписвали от русски сайт, да сте написали Вудсток, шот само в/в Уикипедия е ...

11

Факт!

преди 4 години

Нищо не е дошло от Рассиа освен глад мор и Гулаг още повече пък от Китай освен ядене на плъхове и кучета.Да му мислят младите какво ги чака руско-китайски шефове.Амин!

10

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 9 До някъде съм съгласен с теб. Джими Хендрикс беше добър и първи с ел. китара за времето си. Но я влез в Тубата да видиш какви съвременни , млади виртуози има на китара. Тина Ес 18г.Франция , Тоби Лий 12г. САЩ, Саманта Фиш-САЩ, Лаура-Италия ...Има поне 1000 китаристи свирещи по добре от Хендрикс , но той си остана легенда най вече заради смъртта си на 26г.

9

Така е ..

преди 4 години

Няма я вече онази Америка от 60-те и 70-те години. Най добрите американски години.

8

Анонимен

преди 4 години

Къде са световноизвестните групи които да съберат народа както през 1969 г. Само като чуеха Джими Хендрикс и народа пощуряваше. Сега имали някоя група която да може да свири по скоро скрибуцат и тропат нищо повече. Не че няма качествени свирци но те няма да дойдат едно че са стари й второ че на такава лудница без организация е тъпо. Едно време всичко се правеше спонтанно и от сърце. Сега всички са сметкажии и печалбари.

7

суши

преди 4 години

До ШибиРибине бате не си прав.кобрата е ахмак - искал да е първи.Ама оная още не е била достатъчно пияна.Е виж после като се е донапила кво са я правили, ама тя не помни.Трябва да чакаш да са напие, тогава.

6

баба Радка

преди 4 години

В Северна корея хората няма ко да ядът, тия фестивали, местивали, намсиквоси ше ми правят.

5

Анонимен

преди 4 години

Бойкооо и Удсток съсипа ! Оставка ! За всичко си винове - ти !

4

Анонимен

преди 4 години

Така е при американската демокрация, всеки може да отиде където си иска, и когато си иска. Е само в свободния свят де.