18

Даниела

преди 5 години

А влаковете? Ние ежедневно се движим от кв Захарна Фабрика до кв. Горна Баня - с влак. Супер бързо е - 6 мин.! Не е зле скоро да се синхронизират и с влаковете, те поне от години имат он-лайн разписание. razpisanie.bdz.bg/site/search

17

Анонимен

преди 5 години

Looooool .... само 6 години по-късно ... Какво следва?

16

До Позитано 20

преди 5 години

Не знам как да ти го кажа, но в момента старците са при демократите ;))) Тези, които тогава бяха на 20 сега са на 50 ;))) При комунистите има много младоци ;))) Осъзнаването на това, че използваш остарели и неефективни идеи за да пропагандираш своите е малко болезнено и срама е голям, но ще ти мине. Въпроса е да в един момент да разбереш смисъла на това, което казваш ;))

15

начетен

преди 5 години

Мда, наблягат на маршутки, защото от agency info на гоогле пиши, че контакта в софия им е маршрутната компания използваща руска технологична spider платформа за сбирнщайн на данни по знайни и незнайни начини :)А честито на печелившите и да - очаквайте не очаквани грешки :)

14

Олег

преди 5 години

До Анонимен 1Като си толкова беден, че не можеш да си купиш сирене от магазина от какъв зор шъ са притесняваш , че Гугъл те бил следял! Само човек дето има пари може да се притеснява от следене!

13

Дядо Мраз

преди 5 години

Ми има си всичко, и метро от центъра до летището, може би трябва да избереш какъв вид транспорт да ползваш - пеша, с кола, с общ. транспорт. И преди го имаше подобно нещо в гуугъл мапса, може би преди около 4-5г, някъде докато стоеше още старият сайт на центъра за градска мобилност, до тогава.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, има го метрото , НО НЕ ЦЯЛОТО!!!Излагат се!Точно с примера до летищетео - НЯМА МЕТРО!Предлага ми 26 мин. да вървя пеша от ботевградското шосе до терминала!Не съм сигурен дали това изобщо е възможно! :)))

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Има го, от Options трябва да добавиш всички видове транспорт.

10

sport

преди 5 години

До 123Много интересно, като зависи от Общината, защо са вкарали и маршрутките? Да не говорим, че те са предпочитан транспорт за Google Maps.

9

я гледай...

преди 5 години

До пф 3 Ами мислеха че Корнелия ще го въведе , ама решиха че не им са чака още 4 г.

8

Позитано 20

преди 5 години

А ние старците от БСП как да се справим с Гугъл мапс , машинното и електронното гласуване ?Ще си отидем заедно с БСП.

7

Анонимен

преди 5 години

Само дето не са включили метрото. От Сердика до летището ми дава варианти само с наземен транспорт и пеша и то за над 1 час. Това, че с метрото ще стане за около 30 мин изобщо го няма. Имайки предвид, че точно туристи ще го ползват, струва ми се, че е по-скоро заблуждаващо, а не помагащо.

6

Che

преди 5 години

До5: Видях го да, даже сега го тествах. Реших да потрол преди другите :)

5

Анонимен

преди 5 години

До CheТи четеш ли какво пише или само видя заглавието?

4

123

преди 5 години

До пфЗащото зависи от общината да си подава данните

3

пф

преди 5 години

от години се чака това! защо се забавиха, има го навсякъде в Европа

2

Che

преди 5 години

Чи то гугле мапса си го имаше и преди за София!!

1

Анонимен

преди 5 години

Таман да ви следят още по-добре овци, отиваш някъде купуваш нещо онлайн и гугъл вече знае всичко за теб. Оф забрaвих краварите са загрижени за вас да не се загубите и ви правят карти хахаха.