26

Анонимен

преди 5 години

До РикоАми оставили са те да го гледаш най вероятно защото не са те броили за човек там.

25

Гледна точка

преди 5 години

СТАТИЯТА Е ПОДВЕЖДАЩА! БОДИГАРТКАТА СИ !!! ОЖЕНИЛ СЕ Е ЗА ЖЕНАБрех ти много бързо разбра! :D

24

Totenkopf

преди 5 години

Жена - Генерал, личен бодигард на краля, ехе кога ще ги стигнеме тия.

23

Анонимен

преди 5 години

Няма да е първия нито последния Шев дето се жени за секретаркатаси ...Даже го поздравявам за избора момичето е хубаво и физически здрава за раждане на наследници повече от добър избор...*** тук е друго Генералсли ранг ??? то това си е бетер кухата руската система дето всеки киртaк го дигат до офицер ...

22

Анонимен

преди 5 години

Защо виждам главички по-високо от краката на божеството. май искат да се отделят от тялото си, излегнали са се като слаботелесни баби след падане на улицата, вместо на лицева опора.

21

Рико

преди 5 години

Забравих да кажа, че дневален на етажа беше само офицер не по-малък чин от капитан.

20

Рико

преди 5 години

А тази кралица е била обикновена стюардеса в Thai Air, понеже тоя тип е пилот и така се запознават. Той си летеше с неговия джъмбо джет за кеф, единствените му пъници бяха пазачите му. Абе крал да си!!

19

Рико

преди 5 години

Когато работех в Мюнхен на летището, тоя и свитата му живееха на 4 етаж на хотела. Тоя тип съм го виждал с очите си, когато влизаше или излизаше от хотела, беше забранено да го поглеждане в очите, но аз си гледах, все пак не съм тайландец. Целият му генерален щаб беше с него, маршал от авиацията, от пехотата и адмирал от флота и всичките бяха въоръжени с компактни автоматични оръжия. Бяха с дипломатически номера и немските полицаи ножеха само да го хванат и да го разведат ... знаете за къде.

18

Анонимен

преди 5 години

До Кьорчо"Не четете ли, че бодигарда е с женско име"---Щеше да е женско име, ако беше българско. Това, че завършва на "а", на тайландски нищо не значи. Както и на много други езици.Дженифър, напр., мъжко име ли ли е? Или, пък разни африкански имена на мъже, завършващи на "а" ? Идеята е да си помислим, че е еднополов брак! ...

17

Един

преди 5 години

Бодигард, доктор, министър, секретар.... длъжностите нямат родове. само в мъжки род са...няма бодигардка докторка министърка и т.н.

16

АнонимеН

преди 5 години

СТАТИЯТА Е ПОДВЕЖДАЩА! БОДИГАРТКАТА СИ !!! ОЖЕНИЛ СЕ Е ЗА ЖЕНАТУК НЯМА СЕНЗАЦИЯ!Сутхида Ваджиралонгкорн На Аюдхя Е ЖЕНА И ТО ТОЧНО ТАЗИ ПРИКЛЕКНАЛАТА ПРЕД НЕГО!

15

АнонимеН

преди 5 години

ТАЙЛАНДСКИТЕ ТРАВЕСТИТИ СА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ , ЗАЩОТО НАПРАВО СИ ПРИЛИЧАТ НА ЖЕНИ!ТЪЙ, ЧЕ В ТАЙЛАНД ДА СЕ ОЖЕНИШ НА ЖЕНА КОЯТО Е БИЛА МЪЖ НЕ Е НЕЩО ВПЕЧАТЛЯВАЩО!

14

Кратун

преди 5 години

Този генерал изглежда доста добре, бих казал....

13

хммм

преди 5 години

ама какви имена имат само "Маха Важиралонгкорн" ....

12

Анонимен

преди 5 години

Помислих че е някое поредно джендърско изпълнение! Е, не е джендърско, ама тая кво му е полегнала като куче, че и другите на снимката! Странни нрави имат тея!

11

Анонимен

преди 5 години

До -|-"Ами можеха да кажат 'телохранителка', ама нейсе..."---Така е. Идеята на заглавието, обаче, е да си помислим, че кралят на Тайланд е ... такъв ... как им викат сега, и че джендърите са победили навсякъде. :)След което да ни "разочароват", че става дума за нормален брак. :)

10

Анонимен

преди 5 години

Така става с държавите,които имат американски бази на своя територия...

9

обективен

преди 5 години

Като си помисля че бодигарда на бай Тошо ни управлява /по-скоро съсипва/ вече 10 години.И ми става жално и болно за наивния ни и глупав народец.Ужас.

8

До 8

преди 5 години

У нас бай Иван и Драган на 66 дават фира.

7

Анонимен

преди 5 години

Изобщо няма вид на 66 годишен?