8

Леонардо

преди 4 години

Даниела, понеже наглостта ти очевидно е голяма, вместо Джокондата в кафенето ще дойда аз и ще ти препоръчам да си го нав.реш от.зад. Винаги съм ненавиждал без.дарните глу.пачки с претенции за значимост. Дано гориш вечно в Ада! Реставратор с несериозно отношение към световните шедьоври не трябва да се доближава до тях, тъ.па ку.рво.

7

France, je t'ai

преди 4 години

Най-великата цивилизация с несравнимо културно, историческо и цивилизационно влияние върху света! Неслучайно Франция е най-посещаваната страна! Думите не стигат да опиша Великия Париж! Града на Светлините, Центъра на Света, Модната Столица, Сърцето на ЕС! Лувъра е най-посещавания музей с несравними богатства!Vive la Republique! Vive la France!

6

Щерю

преди 5 години

Леонардо като нарисувал прочутата картина написал отдолу: Мона лиза ... , но скъсали платното точно там и така останало Мона Лиза...

5

Бахуро

преди 5 години

Ужасна неграмотност на журналистите и редакторите. И това не е грешка от съседен бутон - в двата края на клавиатурата са Ж и Ш. Това само заглавието, текста даже не искам и да го чета.

4

дедо до sorry

преди 5 години

А бе, човек те заглавието са сгрешили, ти си тръгнал да следиш за грешки!!

3

sorry

преди 5 години

Да се чете : Голяма част...

2

!?

преди 5 години

Разгледали гола част от творбите, ще рече че са се разходили по поне 20 от общо 35км зали ?Не се учудвам че посещението е било с преспиване

1

Благой от Минстрой

преди 5 години

Кичозна приумица.