31

Ужасите

преди 5 години

Дори да забранят напълно оръжията, пример Мексико и Бразилия, нещата няма да се подобрят, а напротив-многократно ще се влошат, просто "новият свят" открай време си е дивашка територия населена с ***...

30

Анонимен

преди 5 години

И армията да вкарат в училищата няма да се оправят. Вместо да възпитават децата да са хора, всичко се аутсорсва и институционизира в сащ. Зомбита расизъм и дискриминация навсякъде, но е прикрита под срамната им пола

29

Българин

преди 5 години

А у нас кога ще се разреши на полицията да отстрелва разбеснели се жители на гетата, тролащи полицейски автомобили и биещи мухльовците с пагони?

28

SS

преди 5 години

Аз винаги ходя въоръжен,дали с нож,телескопична палка,или с огнестр.оръжие, но винаги нося нещо за самозащита.Не ми се е налагало да ползвам никое от тях о знам, че живея в скапана държава,и ползва правилото,по добре 12да те съдят,отколкото 6да те носят,с краката напред.

27

Pin

преди 5 години

Да заменят училищните автобуси с бронетранспортьори. На лелките вмести метли - по една базука...

26

Анонимен

преди 5 години

Учениците трябва да носят за самозащита от лоши, пияни и дрогирани учители.

25

А нашите кога?

преди 5 години

Отдавна е назряла нуждата и у нас учители, парамедици и други не само да имат оръжие, но и право да го използват!

24

Анонимен

преди 5 години

Не е ли по-логично да не се продават оръжия на всеки, който поиска? Представям си на учителите при нас да раздадат... С възпитанието на учениците, по няколко на урок ще изпозастрелят.

23

Отвъд голямата локва

преди 5 години

Както е тръгнало съвсем скоро ще въоръжават и децата в детската градина . Откачена държава с откачен президент.

22

Кратун

преди 5 години

Аз си мислех, че филми като "Лудият Макс" са фантастика. Май се оказва, че са по-скоро план за обществено развитие на САЩ.

21

Кратун

преди 5 години

Това няма да помогне с нищо по следните 2 причини:- първо ще бъдат отстрелвани даскалите, като потенциална пречка пред нападателите.- за да станеш учител, обикновено си хуманист по природа. Този тип хора имат силни задръжки да насочат оръжие към човек и да дръпнат спусъка. Ако пък нямат такива задръжки, не стават за учители, а за дресьори.

20

Щерю

преди 5 години

Който много знае - набърже ще му напълнят устата с олово...

19

Бай Иван

преди 5 години

Впечатляваща демокрация, пожелавам на всички прости и кресливи дето искат да пренесат тук тези "ценности", да попаднат в такова училище по време на изблик на демокрация ;) !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Откачена държава! Що не я затрият САЩ! Само лошо лъха от там! Заразно лошо!

17

Анонимен

преди 5 години

-Джо, къде се намира река Мисисипи?-Ъъъ...Бум!-Този не знаеше. Джим, къде са Скалистите планини?-Аъъъ..Бум!-И този не знаеше. Джак, къде е Мексиканския залив?Бум!-Много питаш...

16

Анонимен

преди 5 години

наивно е да се мисли, че ако се забранят оръжията в сащ, престъпленията ще намалеят.ще стане още по зле. трябва да се разбере едно: отнемането на правото да носиш оръжие, означава по-уязвими граждани. бандитите нямат нужда от разрешителни и ще грабят както и преди, но нормалните хора са тези, които няма да могат да се защитят. това е рай за обирджиите. те и сега обират нагло магазини, въпреки въоръжените собственици, а тогава няма да срещнат съвсем никаква съпротива.

15

Анонимен

преди 5 години

Респект към традициите. Връщат се тексаските закони и съдията Линч.

14

Анонимен

преди 5 години

До ПетровТи сериозно ли мислиш така?

13

Анонимен

преди 5 години

Целта е краен случай да използват оръжието.

12

гост

преди 5 години

а на учителя му е нужна само една ПОКАЗАЛКА -1 м