13

Анонимен

преди 5 години

До 10: За кой парламент става въпрос и за коя конституция? Защото в момента легитимно е учредителното събрание (конституционната асамблея), а не националното събрание, което е разпуснато и с отнети правомощия.. Само че то не иска да се разпусне и си избра Гуайдо. Отгоре на всичко по конституция президентът има право да разпусне парламента в определени случаи, а пък импичмънт без референдум не може. Ей такива неща пише в Уикипедия.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия пък какво искат? Мадуро им вдигна двойно заплатите. От 4 долара на месец вече са 8 долара. Забогатяха и пак са недоволни.

11

Анонимен

преди 5 години

За съжаление нападенията над източноевропейци са ежедневие в ЮК. И изобщо нямат тенденция към намаляване.

10

Анонимен

преди 5 години

Изборите за президент във Венецуела бяха опорачени, фалшиви и под натиск. Изборът на Мадуро не е признат от венецуелския парламент. Затова, съгласно конституцията на Венецуела, парламентът избра Хуан Гуйдо за временен президент, до провеждането на честни и свободни президентски избори.Има самозванец и той се казва Мадуро.

9

Лука Брази

преди 5 години

Следващата жертва ще бъде Мадурестия престъпник...

8

Анонимен

преди 5 години

НА ГУАЙДО ПАК МУ ГО НАМАДУРИХА.КРАВАРСКИЯТ МАЙДАН В КАРАКАС ПАК СЕ ПРОВАЛИ.

7

Анонимен

преди 5 години

Краварите явно страдат от липса на идеи и основно от липса на въображение. Не знам вече колко пъти сме го гледали този сценарии. Жалко за жената, но истинските виновници едва ли ще бъдат намерени.

6

Анонимен

преди 5 години

Така е убити са подръжници на Мадуро от главорезите на Гуайдо.

5

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо е екстремист самопровъзгласил се е за президент и вместо да е в затвора се крие в някакво посолство и подстрекава хората към размирици и въоръжена саморазправа с редовната армия. Пък може и да е член на ИД кой го знае.

4

Анонимен

преди 5 години

Каква диктатура, бе! Някакъв самозванец се самообявил за президент, даже организира преврати и въпреки това се разхожда свободно и продължава да подсктрекава против законното правителство?! Ако Мадуро наистина беше диктатор, този Гуайдо отдавна нямаше да го има...

3

Анонимен

преди 5 години

Във всяка държава всеки ден има много повече убити и то без протести.

2

.

преди 5 години

Точно така камаради! Никой няма право да протестира срещу диктатурата на шофьори на автобуси или ченгенце от ДС, КГБ. Вся власт на ми на всегда!

1

ай сиктир

преди 5 години

Основния предател е самопровъзгласилия се американски чорап и много ми е интересно, ако подобен опит за преврат се случи в краварника колко ли ще са жертвите.