29

Анонимен

преди 5 години

И да не хвърли те някоя пиратка че дъртия ще оцапа чаршафа публично.

28

Анонимен

преди 5 години

И като го видят зомбитата дето искат да го видят, какво ще стане, пак ще си изживеят живота като зомбита, или очакват някакво просветление.

27

ох майкооо!

преди 5 години

Хора прибирайте си децата! Тоя педофил дърт за чий е дошъл тук. Тоя *** неземен разправяше за толерастии и глупости, опрощаваше си на своите педофили-кардинали педофилските прояви, миеше краката на някакви *** дето го заплашваха със смърт, а сега ще ми идва тук за чий не знам. Който го е поканил ръцете да му изсъхнат. Такива долни адски изчадия като католическите "свещеници" не трябва да им се позволява да стъпват на Българска земя. Те са по корумпирани и от политиците !

26

Съвет

преди 5 години

Спокойно. Сергей Антонов го няма.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво ни интересува нас българите главата (понтифекса) на Римокатолическата църква???Българската православна църква е автокефална поместна източноправославна църква и е призната в 927 г. !!!Нашите политици трябва да се определят какви храмове да строим - църкви, катедрали, джамии, пагоди или нещо друго ("къщи за гости")!

24

fiki

преди 5 години

добре, че са почивни дни. Амин!

23

7777

преди 5 години

Този образ пък кой е?

22

:)

преди 5 години

Бате Бойчо лъска темето с бебешко масло и чака Папата да го погали по ръбестата мутранска тиква. Седнал е под магнолията в Банкя и мечтае.

21

Анонимен

преди 5 години

На кой нормален човек му дреме от това?

20

House M.D.

преди 5 години

Другарят Франциск ще погали господин Бойко Борисов по главата, защото другарят Франциск е католик, а господин Бойко Борисов е катогъз!

19

Жоро

преди 5 години

как па да не отида да си губя времето с некъв дядка, дето ще ме занимава с глупавите си вярвания....

18

Оруел

преди 5 години

Да ги проверяват и пет часа щом иската да гледат тоя сектант!

17

W A1 Mtel

преди 5 години

Какви 3часа защо лъжете та хората да не идат

16

Анонимен

преди 5 години

До 27ако тези "чужди" ги нямаше, тебе нямаше да те има и да пишеш тези отровни постове сега, защото дядо ти и баба ти щяха да са само два черепа от отрязани глави в някой Батак.--тези манипулативни опорки ги пиши някъке другаде!до преди 1878 г раССия и хал-хабер си е нямяла от българия, нито от клането в батак, нито пък бг е имала от раССия, да не говорим за задушаващото "братушкане", което реално започна след 9-и семтември, т.е. някакви 74 години... какви "братя", кви 5 лева ?!

15

до 23

преди 5 години

***, ако тези "чужди" ги нямаше, тебе нямаше да те има и да пишеш тези отровни постове сега, защото дядо ти и баба ти щяха да са само два черепа от отрязани глави в някой Батак.Аз бих попитал каква ни е ползата от Батенберга, че на него е кръстен площад, но за хора с мозък като твоя такъв въпрос е излишен.Едва ли ще можеш да го осмислиш.

14

Анонимен

преди 5 години

Много скъпо ни идва галенето по кухата кратуна *** един - 865 000 лв.

13

Анонимен

преди 5 години

Нашите яки попове по 130+ кила ,като сложат тежките ланци и черните очила и го наобиколят тоя ще стане беля.

12

Анонимен

преди 5 години

Стига с този папа. Да не би ББ да е станал католик докато са го галили по ***? На мнозинството ни е досаден този медиен шум.Много важно папата ще посети БГ.

11

Анонимен

преди 5 години

Думата "миряни" е доста фриволно използвана за тези, които искат да видят папата, предвид факта, че католиците в София трудно биха запълнили площат "Гарибалди", нежали площат "Ал. Невски".

10

Анонимен

преди 5 години

До 15или2019 идва франциск2021 - бг получава най-накрая чистак новите "пепелянки"2024 - бг влиза в 3-тата свет. война в операция "съюзен тайфун" )