15

Български учител

преди 5 години

Срам ме е като чета тези публикации! Наистина много ни е негоден материала, даже нов чип няма къде да се постави......

14

Анонимен

преди 5 години

Като във Флорида - учителите с оръжие в час, и набързо ще им се върне достойнството.

13

Янка Такева

преди 5 години

Кой можещ ще се хвани за 1000 лв. заплата?Със средно образование в магазин взема много повече. А директори като този /протеже на Такева/ са малко.Съвети за възпитание дава , но за чуждите деца.Ерген не може да учи родители и учители как се възпитават деца.

12

Даскалите луднаха!

преди 5 години

Учениците им се качиха на главата! Едно време , когато даскалите имаха право да млатят хулиганите, всичко беше наред! Тия от МОН не разбраха, че само с добра дума няма да стане работата! С добра дума и и малко бой може да се свърши повече!

11

44

преди 5 години

Този и голият директор бяха зам. министри на МОН!?Гледах интервюто с него и се чудех кой "онивърсетет " е завършил !Трябва както в ГФР - уволняват се всички в МОН и учители, директори и се подлагат на изпити от комисия от ЕС !

10

Добро утро

преди 5 години

Добро утро Маро, 20 години спахте ....

9

Анонимен

преди 5 години

Абе що си бием учителите и лекарите,а не политиците?

8

Бивш учител

преди 5 години

До Анонимен Приятелю, стани учител , тогава, какво ти пречи? а за това, какво има и какво няма-можем да поспорим. Съпругата ми е учителка в училище с преобладаващо ромско включване, с 25 години стаж.Такава заплата-1000 лева-няма.Бонуси-също.А в МВР, има звена, които работят7-8 денонощия в месеца. Отделно, дрехи, обувки, храна, когато са наряд.Не работя в МВР, но се е налагало да им поддържам техниката от време на време, а и са галениците на властта, тях закон не ги лови, щом си покажат докумен

7

Българин

преди 5 години

До Анонимен 4:Забрави да напишеш за далаверите с частните уроци, извънкласните занимания и ежеседмичното събиране на пари за какво ли не в у-ще. После с родители се чудим как учителите карат през лятната ваканция по 1-2 месеца на Черноморието...

6

Българин

преди 5 години

Как пък не разбраха тези клоуни - полицаи, доктори, учители, директори и друга пап.лач, че уважение и достойнство не се налагат със закон, а се градят с дела. И се губят с дела. Всичко е бумеранг на вашата простотия и заслужавате точно, каквото сте посели сами.

5

Анонимен

преди 5 години

Празни приказки много и нищо смислено казано от тоя на снимката

4

Анонимен

преди 5 години

До Бивш учителДо преди 15 години съм съгласен, че заплатите бяха ниски на учителите, но отдавна това не е така, особено с делегираните бюджети.Много даскали получиха бонуси предколедно по 1000+ лева към заплатките, за които никой не чу и не разбра, а в МВР за едни мизерни 380 лева ядохте ***, ядохте...Да, работата на даскала е тежка и много изнервяща, но не е зле платена, не и сега.Отделно ваучери за храна, служебни ГСМ-и, кинти за път, детеви добавки за даскалските чеда - за МВР-НЯМА!

3

Анонимен

преди 5 години

Училището е 119 бе, неграмотници! И учител с под 1000 лв. Заплата няма.

2

Анонимен

преди 5 години

Във всяко изречение има думата стратегия. Този неграмотен селянин да вземе да прочете някоя книга да си обогати речника после да става министър и директор на школо. Навсякъде са натуряли бабуини и павиани с фалшиви дипломи.

1

Бивш учител

преди 5 години

За сметка на това, ПР специалисти, компютърни науки и счетоводители, има обучени в изобилие. Преди години, мой бивш ученик, писал съм го, ме пита:-Даскале, колко години си учи от първия до последния курс, и колко ти е заплатата? -17 години, по съвременните стандарти-две висши образования, 220 лева ми е заплатата.-Да ти пикая на образованията! Аз завърших с 3,00 ДВГ, влязох с връзки в жандармерията, и получих първа заплата 550 лева+ телефон+дрехи+ други бонуси! На другия ден напуснах системат