14

999

преди 5 години

До привет от Германия МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПОСОЧИШ - КАКВИ НАКАЗАНИЯ ЩЯХА ДА ПОЛУЧАТ В "НОРМАЛНА" ГЕРМАНИЯ? ЩО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ,БЕ?А БЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЕПТЯН ЗА ОВЦЕ ЛИ ГИ ВЗЕМАХТЕ???ЩО БЪЛГАРСКИЯ РОМ СПАЗВА ЗАКОНА В ГЕРМАНИЯ , А В БЪЛГАРИЯ СИ ПРАВИ КВОТО ИСКА?ЕЙ , ТИ ДЕТО ПРАЩАШ ПРИВЕТ ОТ ГЕРМАНИЯ, ОТ КОЕ БЪЛГАРСКО СЕЛО МИ ПИШЕШ БЕ ЧАДО - ЩОТО АЗ СЪМ БИЛ В ДОСТА ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЕРМАНИЯ И ЗНАМ ЗА КВО СТАВА НА ВЪПРОС!!!НАЛИ ГИ ВИДЯХМЕ НА СРЕЩАТА НА Г20!КОЛКО СА НОРМАЛНИ?

13

бай ганю

преди 5 години

ердо го е страх че големи събития може да подкарат масови протести и ги смачква още в зародиш

12

Гавазов

преди 5 години

Тия пъ да правят като в Париж директно по очите с гумени патрони и газови гилзи,като му хвръкне едното очо и ще миряса кво ги разхождат нагоре на доле.

11

Анонимен

преди 5 години

А в София колко арестувани има.???

10

привет от Германия

преди 5 години

Тези демонстранти ,които са проникнали нерегламентирано в забранените от властта места наистина трябва да получат наказание ! Ако живееха в нормална държава щяха да получат справедливи наказания ,глоби и прочие , но тъй като живеят в Ердоганова Турция голяма част от тях ще бъдат обвинени в тероризъм и връзка с групировката на Гюлен !

9

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

интересно, нито дума за това, че са уличили практически цялото руско посолство в кувейт в търговия с алкохол. сигурно е маловажно.

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 9Къде има демокрация,че нещо не я виждам?

7

АнонимеН

преди 5 години

И ТИЯ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ Е ДЕМОКРАЦИЯ :DВ ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!! НИТО В САУДИТСКА АРАБИЯ НИТО В ИРАН НИТО В ЕРДОГАНИЯ!

6

999

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО,ЛЮБОПИТНО И КОЛКО ВЯРНО,ОБАЧЕ СЕ ЧУДЯ КАК СЕ ОТЪРВАХТЕ ТАКА ДА ИЗТЪКНЕТЕ ФАКТИТЕ В РЕАЛНИЯ ИМ ВИД!Вярно,че площада за такъв вид манифестации е затворен и забранен от 1978г. !!!От времето на светската Турция!ДОЙДЕ ЕРДОГАН 2002 И ПОЧНА ДА ГИ ДЕМОКРАТИЗИРА, ОБАЧЕ ВИДИШ ЛИ ЕРДОГАН НЕ Е ВИНОВЕН,ВДИГА ЗАБРАНА И СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ Я ВРЪЩА ОТНОВО,ЗАЩО ЛИ???ВИЖ УЛИЦИТЕ НА ПАРИЖ !!!СЕДМИЦИ,ВЕЧЕ МЕСЕЦИ...МАКРОН Е ДИКТАТОР!И В ЕВРОПА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ!

5

Професор

преди 5 години

1 май е комунистически и болшевишки празник. Браво на истанбулската милиция!

4

V

преди 5 години

Дори в Македония МРЗ и пенсиите са по големи отколкото в по голямата българска държава ,част от ЕС .ТОВА КАТЕГОРИЧНО ГОВОРИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБИЛА 10 ГОДИНИ ЧРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ .НЯМА РЕЗУЛТАТИ .логичния въпрос е кой е виновен герб или ЕС ????? Защо никой не задава въпроса публично -Защо Македония ни изпревари ????? Кой трябва да си ходи ????? И какъв е смисъла от членството ни в ЕС ?????

3

Анонимен

преди 5 години

Всички, които се борят за правата си, въпреки опасността от репресии са достойни за уважение. Всички наричащи себе си "нормални" и треперещи за хляба и кожичката си са достойни за съжаление. Първите движат света напред. От вторите полза няма. Ако всички бяха по този начин "нормални" хората още щяха да са роби.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Вкарват в затвора хора с различно политическо обеждение.Ако това е нещо незначително. Незнам какво трябва да ни трогне.Радев може да постне нещо по тази тема в туитър.

1

Анонимен

преди 5 години

Тази година ЕС трябва да поиска оставките на Макрон и на Еродоган.