51

Анонимен

преди 5 години

Привет из ГерманииЕдин път и Путин да вземе правилно решение , браво ! Много добре е направил ,че дава лесен достъп на проруските сеператисти да получат руско гражданство ! Така като видят зора бързо-бързо ще избягат в руската *** ! Украинският народ не е длъжен да търпи своеволията на проруски шизофреници и сепаратисти! Сега Украйна трябва да наложи по-голям военен натиск и да принуди проруските шизофреници и сепаратисти през глава да бягат в руската *** и да останат там завинаги !

50

Анонимен

преди 5 години

Привет из ГерманииЕдин път и Путин да вземе правилно решение , браво ! Много добре е направил ,че дава лесен достън на проруските сеператисти да получат руско гражданство ! Така като видят зора бързо-бързо ще избягат в руската *** ! Украинският народ не е длъжен да търпи своеволията на проруски шизофреници и сепаратисти! Сега Украйна трябва да наложи по-голям военен натиск и да принуди проруските шизофреници и сепаратисти през глава да бягат в руската *** и да останат там завинаги !

49

Морски

преди 5 години

Слава на Русия - Освободителката на България от турско робство!!!Слава и вечна памет на загиналите руски войни в Руско турската Освободителна война!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Просто ме кефи малкия джуджак!

47

до пари нема действа

преди 5 години

въобще ясно ли ти е че в западна Русия и ростовска област ежедневно работят два милиона украинци, не ги деля на руско или укр самоопределяне, ходят и бачкат и това е още от преди 2014 та. Така че недей да им правиш разчети колко ще или няма да питърсят руското гражданство при положение че не губят украинското

46

Ей...

преди 5 години

Къде е Потрошенко и Йеибамата да обяснят що сега Украйна ще загуби 3/4 територия. Не е лесно да си ***!

45

Анонимен

преди 5 години

Какво стана? Братята американци освободиха ли Венецуела или и за там трябват руски паспорти?

44

Анонимен

преди 5 години

Ще му ядете на Путин сандвича.

43

пари нема действайте

преди 5 години

А на бас че никой украинец няма да поиска руски паспорт. Те руснаците се редят на опашки за европейски паспорти, я немски, я френски, та украинците ли, да не са луди.

42

ЗАЩО?

преди 5 години

Америка не последва примера и не даде паспорти на мексиканците?Миграционния конфликт - веднага ще секне!

41

Анонимен

преди 5 години

Очакваме Китай да даде гражданство на всички руски граждани на изток от Урал! Това е страхотна привилегия! Япония обмисля нови идеи за Сахалин и камчатка

40

Анонимен

преди 5 години

Болшевиките и комунизма бяха еврейско творение а Русия просто беше изостанала и царя падна, а другаде не успяха.

39

Анонимен

преди 5 години

Бунтове в Донецк и Луганск не е имало ,не се връзвайте , все едно в Кърджали да се вдигнат на бунт без оръжие и без да е виновна Турция .Сега в Донбас се водят позиционни престрелки за " от4итане на дейност".Този конфликт се превърна в бизнес .Днепропетровския военен завод продава оръжие на ДНР ,не изклю4вам Русия да продава по определени канали на Украйна .

38

АнонимеН

преди 5 години

ДЖЕН СУШИ ЩЕ ПРИБЕРЕ ПОНЕ ПОЛОВИМ МИЛИОН ЛЕВА ОТ ОПУЛЕВ ЗА ЕДНА ЦЕЛУВКА!!!!А ТУК ЗА КРАЖБАТА НА КРИМ ДОРИ НЯМА ЗАВЕДЕНО ДЕЛО СРЕЩУ КОМУНДЕЛО РУСИЯ ОТ СТРАНА НА УКРАЙНА!!!ЯВНО ПОРОШЕНКО Е РАБОТЕЛ ЗА КРЕМЪЛ!!!!!!!!!!!

37

Уточнение

преди 5 години

Украинският проруски президент Виктор Янукович бе свален от власт след ПРЕВРАТ ПЛАТЕН ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ през февруари 2014 г. На другия месец АВТОНОМНА ОБЛАСТ Крим СЕ ПРИСЪЕДИНИ СЛЕД ИЗБОРИ KЪM Русия , а през април същата година избухнаха бунтове в Донецка и Луганска област, в Източна Украйна.Агенция Ройтерс е "събрала" доказателства, че Москва е оказала военна помощ на сепаратистите /ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЦЯЛОТО АМЕРИКАНСКО РАЗУЗНАВАНЕ НЕ МОЖА/.

36

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНДЕЛО РУСИЯ , ФАЩ И БРИТАНИЯ ДА СЕ БЛАГОДАРЯТ, ЧЕ НЕ СЪМ НАЧЕЛО НА УКРАЙНА !!! ТАКОВА ДЕЛО ГИ ЧАКАШЕ, ЧЕ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ!!!УКРАЙНА ЯВНО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАШИ НА КОМУНДЕЛО РУСИЯ ЩОМ ОЩЕ НЯМА ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА СРЕЩУ НЕЯ!!!ХОДОРОВСКИ ОСЪДИ РУСИЯ НА 50- МИЛИАРДА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ТОВА , ЧЕ МУ НАЦИОНАЛИЗИРАХА КОМПАНИЯТА УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ОСЪДИ КОМУНДЕЛО РУСИЯ НА ТРИЛИОНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ САМО ЗА АНЕКСАЦИЯТА НА КРИМ! НО ЯВНО УПРАВНИЦИТЕ И СА С КОМУНДЕЛО РУСИЯ!

35

Свещен Гущер

преди 5 години

До Анонимен 34Ама те в кварталите на богатите отдавна си имат канализация,дори си плащат паважа и асфалта. Имам близък в баровски квартал и дда ти кажа,ми ок са си хората,дори са си направили кладенци с филтри,абе скъпарска работа и става за къпане и пиене на съдове ако се наложи нещо авария

34

УкроПиитекия

преди 5 години

Ето сега урките сърбат попарата дето чичо Сам им забърка!И какво недемократично има в това да ти бъде дадено право да се самоопределиш?Каква е разликата със това да кажеш че си розов *** и да се вклучиш във евро-прайд?!

33

Анонимен

преди 5 години

До Мдапросто в Русия 3/4 от хората живеят във ведомствени или държавни жилища, затова и там никой не смее да надигне глас срещу власта, а е надигнал а е останал на улицата, да не говорим за друга собственост, у нас може да имаме всякакви проблеми, но поне 90% от хората живеят в своя собственост, да не говорим е почти всички пенсионери имат и поземлена собственост, от която получават някаква рента, или могат сами да си произвеждат нещо, просто не ми хвали путинова Русия

32

Свещен Гущер

преди 5 години

До МдаДа бях до скоро. 5 годишна ми е визата тип J-1 с удължаване. Нека да те е яд