23

vlady

преди 5 години

Стига голобради псевдосвещеници без адекватно униформено облекло. Имаме достатъчно православни и арменски със стилни униформи и хубави бради.

22

Гнусната Сороска

преди 5 години

пропаганда няма да ви каже никога че този Папа е глава на 4-тата най-голяма юдо-масонска Банка в Света - банката на Ватиканапитайте я трази лицемерна католическа западна гадина колко семейства с децата им е изритала на улицата мерзката му банка защото не са могли да си платят ипотеките понеже юдо-масонките гадове изнесоха работата им !!!???защо тази католическа гад като е толкова загрижена за бедните не им раздаде част от огромните печалби печалби повдига ми се от гнусната ви пропаганда !!

21

и да триеш

преди 5 години

все тая слава Богу Българина не е западна овца и НИКОГА няма да приеме тази жалка глобалистка юдо-масонска гадина, нито отвратителните западни хомосексуални "ценности"

20

77777

преди 5 години

Отче хващай лопата и работи.Цял живот карате на аванта,ядене и пиене.

19

Българин

преди 5 години

Трябва да се помага на много възрастните, болните и инвалидите. Другите са бедни, защото ги мързи да работят и да учат, искат да живеят като *** на чужд гръб. В България и работа има и училища има, само да проявиш инициатива и да искаш да се развиваш. Ама да раждаш деца на 15 години, да бягаш от училище и да просиш, а после да пиеш, да тормозиш всички със силна музика и на пияна глава да посягаш на полицаи, да крадеш и да пищиш, че си беден? Ами така ти се пада и никой не ти е длъжен!

18

Анонимен

преди 5 години

За този нахалник Кортезе важи ...хората не го искат в селото,той пита къде е църквата.

17

Анонимен

преди 5 години

Педре Кортези и да не забравите заедно с палячото Берголио ("папата") да се помолите за душите на двамата безследно изчезнали в Аржентина по време на диктатурата на Видела, онези двамата дето заедно с още 6 противници на режима са били арестувани от службите заради доносите на папата ти.

16

Анонимен

преди 5 години

"Отец Кортези: Трябва да обръщаме внимание на бедните"---Как, бе отче? Като чакате дребни дарения и от бедните ли?...Ами, хайде нека Католическата църква им обърне едно, така, по-материално внимание на бедните, пък тогава се изказвай! ...

15

Анонимен

преди 5 години

Този е носител на наградата на БХК "Човек на годината", същата награда за която бе номиран и убиецът Полфрийман. Правете си сметка каква дейност извършва на територията ни щом го награждават от антибългарската организация.

14

Анонимен

преди 5 години

"Белене е в трепетно очакване на папа Франциск"Подвеждащо подзаглавие! Излиза, че папата ще посети Белене. Ама, мислете преди да поствате, бе! :)

13

Анонимен

преди 5 години

Ти още ли си тука бе католическо нищожество? Взимай си бежанците, папата и се омитай от България!

12

Анонимен

преди 5 години

Правилно казва сеньорита Кортезе ,богатите трябва да помагат на бедните!Затова сега очаквам от богатия католически запад ,да ни дарят 50-60млрда еврака!Ама ,едва дали ,винаги към нас са били много стиснати!

11

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах в България въобще имали българин поставен за католически поп !Струва ми се ,че няма ,а и защо Ватикана праща попове от Италия и Полша?Хърватска е по-близо!

10

Помним

преди 5 години

Точно през средните векове папистите изгарят живи 26-те български зографски мъченици, защото те отказват да приемат тяхната ерес.

9

Анонимен

преди 5 години

Кортези персона нонграта за България.

8

Трезво мислещ

преди 5 години

Хич не вярвам на еврейски приказки.Моите предци са вярвали в Тангра не в Исус.

7

вън

преди 5 години

...Белене приема католицизма през средните векове, за да се спаси от турските зверства...___Какво по-голямо доказателство,че римокатолическата църква е била в сговор с Османската империя в промяната на православната вяра?Единте потурчват,другите покатоличват.Същото върши и това падре сега в България,протестантите също-всички са ерес.Вън от България!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Този педофил пак ли изпълзя отнякъде! Нали уж си беше заминал за Италия?

5

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че за този бедните са ромите и мигрантите пък българите сме милионери и всичко е наред с нас нищо, че изчезваме най-бързо в световен мащаб.

4

Нане

преди 5 години

Тоя,още ли не е депортиран ...