47

Анонимен

преди 5 години

Друго си е Цеца да ти пее "Цъфнал гербер", но те цъфнаха, прецъфтяха и окапаха, начело с Цеца. Сега не им остава друго, освен да се пазят да не паднат с асансьора!

46

Анонимен

преди 5 години

Та те тия са най големите капиталисти

45

Другия с коня

преди 5 години

Червените Капиталисти празнуват Празника скияна Труда.....Да се смееш ли....да Плачеш ли...Цинизъм Безочие и Ненаказаност за всичките им Престъления към Българския Народ....Ще дойде Видьов Ден...

44

Анонимен

преди 5 години

Ще затворят цяла София, некви бабички да си направят разходка в слънчев ден

43

и те така

преди 5 години

...първомайски митинг-шествие на робите на червените олигарски...

42

Партиен член

преди 5 години

Само,че в нашите редици не е имало никога справедливост,сега няма,а и в бъдеще едва ли ще има-та там повечето вече са милионери !Много жалко,че цял живот залагахме на една уж достойна кауза,която в края на " тунела " се оказа един балон с празни приказки, но той вече се ... пукна :))) Пои-добре Нинова и кохпртата й да н е се напъват,защото от години знаем какви ги ... раждат :))) Чиба!

41

Анонимен

преди 5 години

никъде обаче в статията не се споменава първопричината за ситуацията, а именно че точно бсп - то с помощта на сдс - то са виновните за бедността. всички знаят кой съсипа България, но за това няма да се говори на митингите им , а ще се дават обещания, и ше се обвиняват сега управляващите! после ше се снимат с баби и дядовци, а може и с козички!

40

Анонимен

преди 5 години

Мутрите от герб трябва да отидат в затвора , но в БСП има много плява. Партиите са изчерпани. Президентска република.

39

Анонимен

преди 5 години

За съжаление предателите в БСП усилено пречат за победа на изборите . Корнелия имаше смелостта да направи добри промени , но не успя да се изчисти от всички предатели и леката. Със стари *** нов бардак не става, не може от синове на дискретизирани персони да очакваме светлото бъдеще, те просто ламтят за кражбите на Винету. Президентска република - това е спасението.

38

Анонимен

преди 5 години

Наглост е Корна и антуража й да празнуват Деня на труда - от 3 месеца не са стъпвали на работното си място в Парламента.Само разтягат локуми и манипулации.От айлякчии какво да очакваш освен да намират махнъ на всеки, който е запретнал ръкави нещо да прави.Всеки надарен с мързел махнаджия,има шанс за кариера при Червените.То такава селекция от черни души с ланяни усти в друга Партия няма.Изключителна негативна селекция.Отвратяги, ама с хъс. Как ще се представят пред Господ чедата адови, не знам!

37

анонимен

преди 5 години

Какво откриваш ***, Корнелио?! Двете с Йончева достатъчно сте се награбили и ояли, и сте за прокуратурата, оставихте избирателите си без представители в българския парламент, но сте се запътили към Европа, дето уж не я искате! Кого представлявате вие?!

36

Анонимен

преди 5 години

Корна преди това мина и пак постави цветя пред паметника на Т. Живков. От миналата година не го беше правила. Новите Председатели трябва да тачат старите и да следват светлия им пример в извращенията и лъжите към българския народ. Уви номера й минава само при алцхаймъри, дето ще се хванат и на телефонна измама. Манипулацията е същата.Помниш ли как ти ставаше преди 60 год.? Така беше защото комунистите бяхме на власт? Искаш пак да ти става, трябва пак Ние да вземем властта!

35

Присмехулник

преди 5 години

ЦОЦИАЛИЗЪМА НА ЕВРЕИТЕ НА СОРОС : КАК ИСКАТЕ ДА ВИ ... С КОМЕТА? :-))))

34

ист

преди 5 години

Ще видиме колко бели глави са останали в БСП.

33

House M.D.

преди 5 години

Редакторчето, отново ми триеш коментара без да си запознат. Ето какво е написал другарят Георги Кирков:Подигнете си челата,и, герои на труда!Ерго, само имащите званието "Герой на труда" имат право да празнуват.

32

Справедливост сега!?

преди 5 години

Както на 9.09.1944.!!!Нищо не е забравено- нито Бузлуджа, нито 100гБКП/БСП, нито жадуването по Русия( но децата им са на Запад(лошият) и социалистите жадуват за него...Каква справедливост беше в 45-те години?За вас-БКП/БСП масово облагодетелствуване.Смешен е слоганът ви.Русия да е постигнала справедливост???

31

Гледна точка

преди 5 години

Слоганът на кампанията на "БСП за България" за предстоящите евроизбори е "Справедливост сега".Дори и в мотото лъха на заигравка с избирателя. Можеш да е "повече млеконадой за труженичките на мира!" или "Справедливост за всички (комсомолци)". Няма нищо свързано с Европа.

30

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има БСП с празника на труда? Милионерите и те ли имат празник днес?

29

Присмехулник

преди 5 години

сорос е пътник! както и цялото му войнство, заедно с наследниците му!това реших, така ще стане!

28

Присмехулник

преди 5 години

папата и сержи няма ли да ни проповядат някой *** популизъм днес, от трибуната на дойче веле за това как трябва да слушKаме дойче веле, без да коментираме, как макрон държи глобалистките концерни да се крият в офшорните банки на евреите...