230

Анонимен

преди 5 години

10 милионерчета на Прехода си живеят като царе а всеки 5-ти българин едва свързва двата края А къде е тва Корумпирано Правителство на ГЕРБ и ЕТ Патриот

229

Момиче

преди 5 години

до 236Само дето не можем да виним политиците - те са представителна извадка на народа ни. Алчни, безкрупулни, подмазвачи, кланещи се и сервилничещи пред всеки стоящ по-високо от тях.Няма как да искаш от прости роби и селяци (такива сме останалите тук след като са минали византийци, османци и комунисти) да изкараме някаква читава интелигенция, която да ни управлява. Кофти ни е маТряла, това е.

228

Анонимен

преди 5 години

Идва нов народен съд. Всички политици ще си получат присъдата.

227

Дидо

преди 5 години

до КироКоро не гледай в София , виж във Видин , Русе, Сливен , Ямбол колко ходят на почивка и колко магазина има отворени в моловете , аз го видях .. ужас е , градовете умират , обезлюдяват се , а не трябва да е така , това което е в София , няма нищо общо с останалите градове , наистина хората гладуват

226

Анонимен

преди 5 години

Българина докато не направи Путч като в Венецуела няма да се оправи таа скапана Държава , никой не му пука за скапаната Държава

225

анонимен

преди 5 години

Както си го направи народа, така си го живее. На избори спи после олеле, а индиянците под строй решават само тяхната съдба.Див народ слаба държава.

224

Киро

преди 5 години

Българите не са толкова зле, но постоянно се оплакват. 90% са със сб. Жилища, почти всеки има 1-2 коли и всеки уикенд задръства границите с екскурзии в чужбина, маркетите заляти от клиенти, меткат бабите хилядарки на мошениците. Да беден е народа, вервайте ми...

223

Анонимен

преди 5 години

Партиите са изчерпани. След като видяха колко много може да се краде, което Винету постигна, никоя партия няма да намали кражбите. Още повече че нямат кадри и потенциал. Единствено президентска република с намаляване на парлмента и администрацията наполовина и връщане на заграбеното от олигарсите ще обърне нещата.

222

Анонимен

преди 5 години

Въвеждане на единна европейска минимална заплата(идеята на Макрон и Конте) ,въвеждане на прогресивен данък върху доходите,облагане с данък пенсиите на работещите пенсионери както е в почти цяла Европа,са част от мерките които трябва да бъдат въведени незабавно ако искаме да има България!

221

Анонимен

преди 5 години

БКП е била винаги с нас, и в нас! Те са на всеки милиметър от 44та!

220

дидо

преди 5 години

до Момичеда , точно. Правилно са казали старите хора .... прос народ слаба държава, след като имаме гъвкаво правителство което се кланя на всеки , ще я караме така , нашето правителство никога не си е отстоявало задари алчнотията и защото не му пука за народа, един ден ще горят с парите си дори в ада

219

Златко

преди 5 години

Ето - всички мразят топлофикацията и искат да е безплатна. Искат, ама няма. Светът вече е само за богатите - бедните ДГД.

218

Анонимен

преди 5 години

За когото Ладата се равнява на Мерцедес, обясненията са безполезни.

217

smej

преди 5 години

Над 50% от българите живеят в мизерия, затова държавата изглежда мизерно. Всички приказки и числа за успехи не променят картината. Един милион българи само живеят добре. Това не е структура на европейска държава, а на съветска република след разпада на СССР.

216

Анонимен

преди 5 години

Щом не можете да вдигнете заплатите и пенсиите смъкнете ценитеееее на всичко.

215

Анонимен

преди 5 години

Преди 30 години в САЩ, не си купуваха таблети и смартфони, а сега в България се купуват, значи сме по-богати от САЩ.

214

Анонимен

преди 5 години

Тия на снимката трудно ще тръгнат на уроци по английски - бедни

213

Анонимен

преди 5 години

точно днес, когато бсп - то открива кампанията си за евроизборите, се публикува тая статия! никъде обаче в статията не се споменава първопричината за ситуацията, а именно че точно бсп - то с помощта на сдс - то са виновните за бедността. всички знаят кой съсипа България, но за това няма да се говори на митингите им , а ще се дават обещания, и ше се обвиняват сега управляващите! после ше се снимат с баби и дядовци, а може и с козички!

212

Анонимен

преди 5 години

Не плащайте данъци и сметки, за да спестите някой лев. Вижте Цветан Цветанов как си е спестил достатъчно за цял мезонет от вашите данъци.

211

Момиче

преди 5 години

До 220Прост и безволев народ - слаба и загиваща държава, уви, при нас това е много актуално.