18

Анонимен

преди 5 години

Защо ли ги наричат екстримисти като те са си Патриоти за исляма, и като тоя ислям е толкова велик защо търсят помощ от европейци и азиатците за всичко, за строежи, медицина, технологии, автомобили, храна, знаете ли че българската и ромънската пшеница за износ отива в Египет и от там се разпределя за останалите страни, да ги развъждаме и един ден да ни режааат главите. И българските фермери с парите от евро средства и печалбата от пшеницата си закупуват трактори и комбайни за по 100 хиляди евро.

17

Анонимен

преди 5 години

махни си брадата бе !

16

Анонимен

преди 5 години

Сащ им го туриха и на тея :)) Мишки

15

Анонимен

преди 5 години

До GogoСъщата като на юдейте преди тях, християните преди тях... "Само нашия бог и само нашето разбиране за него са верни"!Е и добиването на едни пари от едни глобалистки организации, но те са само за върховете на бандата!

14

Gogo

преди 5 години

Каква е идеологията им точно? Нищо човешко и нормално... извратени хора.

13

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникПредполагам, четенето не ти е страст, но поне от историята трябаше да знаещ, че днешния празник на труда произлиза от САЩ и определено няма общо със социализма.

12

Анонимен

преди 5 години

Израе... прощавайте, Ислямска държава, няма да изчезне докато не спрат да ги хранят с парите на американските данъкоплатци.

11

Анонимен

преди 5 години

"Той подчерта, че в Европа все още няма единна стратегия..."----Вярно, но се отнася за ЕС, който гледа отвисоко на останалите европейски държави и се опитва да им наложи собствените си виждания за "демокрация"! Европа е разклатена именно заради политиката на ЕС спрямо мигранти, ***, и всяква друга ***!

10

Анонимен

преди 5 години

"Йемен, Либия, Мали: Къде ще се появи новата "Ислямска държава"?"--------------------------------------------Как къде? Където хегемонът реши, там ще се появи. Тя него слуша.

9

Анонимен

преди 5 години

Някой им дава пари за оръжие и обучение и наркотици също.

8

Анонимен

преди 5 години

ид ще се ликвидира само ако се ликвидира основния и спонсор - краваршингтонтова е главното оръдие за разруха на краварите

7

Анонимен

преди 5 години

От Средновековието е известен принципа- природата не търпи празно пространство. След като идеологията на запада- католицизма умря е нормално мястото й да бъде заето от нова такава. Ислямът вижда,че запада е загубил нравствените си основи и идеи като глобализъм, консуматорство, *** и др. свидетелстват единствено за неговото загниване.

6

Кон Лавров

преди 5 години

ИД падна, но идеологията на джихадистите непоклатима! Защото тя е от москва.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички крайно десни са потенциални терористи като радикалните ислямисти !!!Но фашистите си имат партии толерастията на болния човек няма край !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги..........ИДИЛ беше създадена от западните политици и служби, само Русия се бори ефективно с тероризма и радикалния ислямизъм.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

За съжаление руснаците не могат да бъдат навсякъде по света.Както видяхме в Сирия набързо избиха от ислямските кратуни ислямизма.

2

Анонимен

преди 5 години

Местните власти са оставили 3-4 известни радикални групировки да си живуркат необезпокоявано от 40 години насам.Като ми кажат така-"те били свързани с ИД" Ми естествено че са свързани по едно време ИСИС/ИД имаха официална страница във вейсбук набираха членове от цял свят.Колко му е да пратят някой долар на некви талибани да им купят 10 коли да ги натоварят с бомби и да ги взривят някъде.Оказа се че в Шри Ланка има цехове за производство на взривни вещества и от много години властите не им дреме

1

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е силен защото така иска капитализма.Колкото повече неравенства и зло създава капитализма толкова повече се нуждае от религиите ,ислям,християнство и тн за да скрие това и да баламосва хората.