66

Котето

преди 5 години

Морски, вчера писа, че САЩ са фалирали, а днес , че движат всичко. Как стават тези работи?

65

Морски

преди 5 години

Терористичната държава САЩ движи всичко.

64

Богомил

преди 5 години

До емиграцияНе искат да знаят истината. Повтарят известната ни комунистическа фразеология. Днес има толкова много живи предавания, интервюта от улицата от всичка краища на Венецуела. *** роби, слуги на чужда държава и престъпнните им български послушници, вече 96 години. Гледайте и слушайте предатели на Отечеството и на човечеството! Отива си социализмът от Латинска Америка. Отиват си сателитните режими на Русия от Венецуела, Куба и Никарагуа. Гледайте и мислете каква е истината!

63

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света политическата върхушка е в състояние да вкара страната си в гражданска война и потопи в кръв, само за да запази властта и парите си! Няма изключение!

62

Да живее НАТО

преди 5 години

Мадуро скоро ще е при Камиларя и ще чакат Путин там.

61

Анонимен

преди 5 години

Другарят Мадуро в скоро време ще си ходи при златото.

60

Анонимен

преди 5 години

"Нерви от стомана!....ИСКАШ ДА КАИШ ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ В КЮПА С НАРКОТРАФИКА И НЯМА МЪРДАНЕ, НАЛИ БЕ ДРУГАРЮ МАДУРО

59

1 май

преди 5 години

Честит празник другари,и аз мързелувам на деня на труда,венсеремос !

58

емиграция

преди 5 години

Пълно е тука с болшевики, знаещи само руски език. Заблудени са отвсякъде за Венецуела. Другариииииии! Не става дума само за режима на некадърността , а за това , че деца и възрастни хора в тази страна умират от глад. А почетете малко повечко.Гледайте испаноговорящи телевизии от Л. Америка.Мадуро е престъпник-убиец. Това е!

57

SS

преди 5 години

Ако законните власти във Венецуела искат да нямат повече проблеми с метежника-психопат-марионетка, трябва моменталически да го заловятда и ликвидират. Празнично, по случай 1 Май. Дал им е много удобен повод - не бива да се изпуска такъв сгоден случай да го сготвят...

56

ВРЕМЕ Е

преди 5 години

ТОЗИ ДА СМЕНИ ДРОГАТА-КОКАТА НЕ МУ ДЕЙСТВА ДОБРЕ--ДА МУ ПРАТИМ ОТ НАШИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАНДЖИ--ЯКО ЩЕ ГО УДАРИ В ПЕТИТЕ...ХАХАХАХАХ

55

Богомил

преди 5 години

До До БогомилУважаеми ***, според теб енергетиката е в ръцете на опозицията?! Не си разбрал "опорната" точка! Енергетиката е държавна, но едва 20-25% от мощностите работят. Енергетиката е съсипана защото за да "заздрави "тежката ситуация там преди повече от 5 години Мадуро постави военните да я управляват. Резултатът е десетки ограбени от военните милиарди, никаква поддръжка, а специалистите казаха мерси за заплати от 5 долара. Излишно е да коментирам другите ти лъжливи твърдения.Бъди здрав

54

Анонимен

преди 5 години

Подобни организирани преврати вече сме видяли в Украйна и в много арабски държави. Много хора бяха убити, никоя държава "не цъфна", а проблемите в Европа се задълбочават!...

53

Гост+

преди 5 години

Ако нямаше демагогия и интервенция, проблемите в Венецуела могат да се решат просто - с нови избори. Мадуро каза, че е готов да обсъди такъв вариант. Опозицията (разбирай ипанската клика начело с Гуайдо) обаче отказва такъв подход, защото добре знае, че ще изгуби на избори, както и се случи през 2018. Единственият начин Опозицията да вземе властта в Венецуела е с сила. Само че армията, с подменен команден състав (от Чавес), за сега защитава законността и конституцията.

52

Анонимен

преди 5 години

На кадрите се вижда как машината се врязва в група невъоръжени хора и прегазва блъснатите, но кой може да гарантира, че бронетранспортьорът е управляван от верен на Николас, а не е нарочна провокация на военните, разбунтували се срещу президента Мадуро?

51

Анонимен

преди 5 години

А бе мвунчовци.Нали уж обявихте Гуайдо за президент, защо го наричате в статията "опозиционният лидер", а Мадуро наричате президент?Вероятно и вие сте разбрали вече, че майданчето в Каракас се провали.

50

Богомил

преди 5 години

До Анонимен 98, 97, 92 и 92Само толкова ли можете приятели? Мадуро има сега нужда от вас, хора на "твърдата ръка". Заплатата е 3 долара, но не се гарантира. Да си кажем честно, повече и не заслужавате. Всичко ще е точно. Затова пък ще можете да си тапетирате стените с боливари, много по-евтино е от истински тапети. Дерзайте!

49

Богомил

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААГуайдо от месеци е всеки ден сред хората на улицата и по площадите.Но Мадуро се крие в бункер от 2 месеца и не е в кабинета си в двореца Мирафлорес.А кубинската му охрана, проверява дали пълнителите на оръжията на войниците от поделенията, които Мадуро посещава, са празни.Гуайдо няма въоръжени хора, а Мадуро освен армията, службите, 25 -те хиляди кубинци и 2-та милиона въоръжени милиции, иска още 1 милион нови милиционери.Що не се изсмееш сега?Кой се страхува от народа?

48

До Богомил

преди 5 години

Амадеус, по-полека, не говори неща, които не ти идват отвътре! Истината е друга, но теб са те просветили и ти е харесала сдъвканата храна като на малко пингвинче.Чавес, а след него и МАдуро, се опитаха да се правят на Робин Худовци, да вземат от богатите и дават на бедните. Не се прави така! Разбира се, ощипаните започнаха съпротива.Техни са електростанциите, електроразпределението, аптекарската мрежа, много неща! Започнаха саботажи по електрото, Мадуро ги овладя. САЩ блокираха $40 млрд! Кражба

47

Богомил

преди 5 години

До Анонимен68Хахахаха! Съмнявам се Мадуро да отиде при покровителите си от Куба. Нали заради него, сега ще падне и кастристкият комунистически режим и този в Никарагуа. Ще го убият, както убиха Алиенде, Чавес, Че Гевара, Камило Сиенфуегос, Алмейда, Франк Паис, Хосе Ечевария, ген.Очоа и майор Тони ла Гвардия и много други станали неудобни или заплашващи авторитета на Кастро, като новия Симон Боливар. Отгледаните от деца във военни училища еничари на Кастро не си поплюват.