87

Абе

преди 5 години

Висящ въпрос към всички..Ако някой взел по документи 400 000 лв...за къща и не изпълнил. Трябва да връща нали?? Да правилно..Нооооо 30 % оставаха бакшиш за тези във фонда!!Демек разписва се за 400 хил..а му дават 300 хил.!!тез 100 хил кой ще ги връща...

86

1

преди 5 години

др.борисов,и другаря ти порожанов също,трябва да си подаде оставката.

85

Балък

преди 5 години

Фонд земеделие е виновен за безхаберието при "усвояването", за липсата на реален контрол, за лошото прилагане на различните схеми. Докато калинки са на високи постове нещата НЯМА да се променят!

84

На Пора в двора

преди 5 години

Точно по времето, когато земеделският министър Порожанов беше изпълнителен директор на фонд Земеделие, бяха одобрени и разплатени проектите за къщи за гости и същият този отказа след разследването на Бивол през 2017 г. да провери тези къщи. Къде му е оставката?

83

гражданин

преди 5 години

Не е достатъчно само оставка. Трябва съд, затвор и връщане на средствата с лихви. Освен това и кметът на Юндола трябва да бъде подведен под наказателна отговорност. Далаверите му и фалшификациите му са безброй. Как съпругата му "купи" парцела?

82

Анонимен

преди 5 години

А на Порожанов кой да я поиска?А на премиера кой да я поиска?

81

Пролет Калинкова

преди 5 години

Вън е пролет! Разцъфнали са едни гербери, не ти е работа! РазФърчали са се едни калинки.......ммммм прелест !!!

80

Панталеев

преди 5 години

Нищо,на мен ми харесва Бойко и аз ще си гласувам за него,пък все някога ще се нахранят неговите хора.То и аз искам да се доредя да посмуча малко ,а после ще се жертвам за каузата на Бойко и ще се нахна.

79

Анонимен

преди 5 години

Откога има призиви да се краде по-малко, но не слушат ... 200 000 евро за къща за гости си е далавера и кой може да устои! 5 години уж я ползваш за гости, после оставяш на деца и внуци! Няма да сме цял живот на власт, я!

78

Христо

преди 5 години

А затвор???

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"И какво, да не иска оставки на кърлежите! Да си смучат на спокойствие, а!"------Вие на партийните си сбирки така ли викате на шефа си - "началник на кърлежите"?

76

Панталеев

преди 5 години

Пионките ги отстраняват,но кога ще видим Големите играчи да се наиграят

75

ХХХ

преди 5 години

Е той премиера иска оставки само по избор.И тази май изгоря за сметка на незаменим виновен. Точно тези които са се нагушили остават . Докога???

74

Анонимен

преди 5 години

Точно тази май няма нищо общо

73

Бабата на Иванка

преди 5 години

Дори мойта унучка като ми идва на гости на село - си плаща и нощувката при мен ! Толкова е ЧЕСТНА !! казах и да не се забърква с министерски постове за една заплата-- само да се ядосва !! цццц

72

БСП са гад.ини

преди 5 години

ГРОБ ЗА БСП или ГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ - ВИЕ ИЗБИРАТЕ. ДОКАЗАНО ОТ ИСТОРИЯТА.

71

Бабата на Иванка

преди 5 години

--Ама моля ви се ! Тя е такова честно момиче- Аз съм и купила тези имоти имам пари гледах зарзават кокошки ,та от там ги имам -Тя няма нищо горката !!

70

Анонимен

преди 5 години

най-големите вреди на България нанася бсп, в стремежа на номенклатурата да брани нейното привилегировано положение, за сметка на заблудените, гласуващи в тяхна полза!

69

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SS - А самият Борисов иска оставки в паническият си опит да поизчисти... blah, blah, blah!И какво, да не иска оставки на кърлежите! Да си смучат на спокойствие, а! Откакто се помня, такива си живуркат спокойно още от 50-те, миналия век!

68

Waffen SS

преди 5 години

По принцип всяка партия е изградена на принципа на разбойническата шайка.Всички крадат,а се разпределя според йерархията в партията.Когато някой бъде "осветен",да се оправя самичък.Ако е много ценен за партията /шайката/,тогава се жертват ресурси,отклонява се вниманието от него и след това бива скрит на тихо място,но също толкова доходно,но не публично забележимо.Последното се прави само за ценни и верни хора от близкият кръг на ръководството.Осветяването на някой и друг член на партията/шайката