14

Ха ха ха хааа

преди 5 години

Много сте смешниТой и Сашко Каракачанов уж беше кмет седесар.

13

Анонимен

преди 5 години

Янчулев действаше като комунист, какво се прави на ударен някой по-долу?И сегашната не е по-различна.

12

До13

преди 5 години

СДС какво е бре МУНЧОООООООО

11

А в София кога?

преди 5 години

А във Факултета, Христо Ботев и Захарна фабрика кога? Госпожа учителката да не кърши пръсти като първескиня, а да действа, защото на тези избори ще бъде с червен картон.

10

незапознат

преди 5 години

С толкова новини като тази през последните дни, започвам да си мисля че се задават избори.Хехехе

9

Анонимен

преди 5 години

До ??????????????????След толкова "питанки" виж под леглото да не е скрил някой комунист!Прав си за "ромите" и гласоподавателите, но БСП никога не е имала кмет на София.Малка, лесна и бърза справка каза:"Александър Стефанов Янчулев е български учен и политик от СДС (о, Боже), бивш кмет на София (1991-1995)"Между другото, следващия пак беше от СДС и е единствения политик с индулганция от съда. Ти ще ни кажаш кой е!

8

Анонимен

преди 5 години

Дойдат ли избори - снимки на 5 багера и две ц.гански къщи. Така се работи за електората на патриотарите. После самите патриотари се изказват надъхано - така пък се работи за електората на малцинствата. ГЕРБ изненадващо се разработват за 1 месец преди избори, БСП се правят ударно на опозиция и те - и все така се разчита на късопаметността и глупостта на избирателя, който пак да гласува за някой от всички тия, нищо, че го управляват заедно в сговор вече не знам колко години подред.

7

Анонимен

преди 5 години

Да не би да идват избори, че ни заливат с подобни новини?Хайде да отгатнем какво ще стане - сега ше "влязат" багерите, после ще се изчака още неопределено време, за да се издължат и останалите на ВИК, после следва издължанане към Електрификация, после БХК ще прати възражение в съда, после ще има съдебни "битки", после - апелации, обжалвания .... и изборите ще са отминали, багерите ще излязат и ще чакат следващите избори!Това нали не е за първи път?

6

??????????????????

преди 5 години

До БългаринЗабравил си как възникна проблемът с така наречените виетнамски общежития.Когато работниците от Виетнам си заминаха, вместо да настани в тези блокчета крайно нуждаещи се от жилища работещи софиянци, кмет Янчулев (от БСП) ги предостави за жилища на роми, придошли от други райони на страната, които и до днес не отричат, че си имат жилища по родните места, но искат да живеят в София.Така осигури гласоподаватели на БСП.Журналистите не ни информират колко от тези са безработни до днес!

5

И още

преди 5 години

Ако в съборените незаконни постройки живеят и такива, които работят, те да си търсят сами жилище като всички нас. Или да си наеме, или да си изтегли заем и да си купи!

4

Ало, депутатите!

преди 5 години

Необяснимо се бавите и не приемате закон, според който всеки безработен бездомник следва да бъде настаняван в жилище там, където за него има работа!Такъв закон ще реши голяма част от проблемите на България.Като им бутат незаконните постройки, преди това вече трябва да са решили в кое НЕОБИТАЕМО СЕЛО ще ги настанят, та да се препитават чрез земеделие! В никакъв случай в обитаеми села, за да не крадат и да не притесняват местните старци.

3

Анонимен

преди 5 години

Бетер, пред изборна агитация Бетер!

2

Анонимен

преди 5 години

И тези като небостъргача на Артекс Златен век, без документи и незаконен. Кога ще премахват незаконния "Златен век"?

1

Анонимен

преди 5 години

Аааа...значи можело- спират им водата и се издължават? А сега им спрете и тока и социалните задето чаветата им не ходят на училище и да гледаш как бързо ще се превъзпитат.