29

Ивайло

преди 5 години

Прибирайки се от чужбина исках да си купя е-винетка както в цяла Европа да а ама не оказа се че на границата в нито една от бензиностанциите не се продавали винетки а пък автоматите не работеха , е кажете ми как ние да си купим винетки , аз прекосих цяла Европа и такова чудо не съм виждал навсякъде успях да си купя е-винетка само тук не успях , ние не успяхме да си вземем винетка че знаем езика а какво да правят чуждестранните граждани.

28

Коки

преди 5 години

Браво, така се прави!

27

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

До АнонименЛЪЖАТ ЧЕ СА СЪБРАНИ 160 МИЛ ЛВ СМЕТНЕТЕ 2 000 000 АТОМОБИЛИ ПО 100 ЛЕВА ВИНЕТКА И ОЩЕ ДАНЪК---2 000 000 000

26

А така!

преди 5 години

И сега им смъкнете кирливите ризи от гърбовете на престъпниците! Знаем, че сте перфектни за тези дела. И ще имате малко свежи парички за оставащите ви броени дни докато властвате!

25

Анонимен

преди 5 години

Най-справедливо е с толтаксите.Искаш да караш по магистралата,плащаш,караш.Но останалата пътна мрежа не трябва да е с такса а с пътен данък.Трябва за подръжката на магистралите ,на междуселищната и на градската мрежа да са отделни дружества като за междуселищната да е държавно,за магистралите частно а за градската общинско.Ама де толкова акъл.

24

Кривондел

преди 5 години

До 23Докато е евтино да притежаваме по 3-4 трошляка и да ги държим ей така, за всеки случай, всички ще страдаме. Всички бедни, а в КАТ половината коли за регистрация са дърти мерцедеси и беемвета.

23

Stoyanov

преди 5 години

До Анонимен 19Синя зона, зелен зона, винетки, тол, вдигнаха данъка, вдигнаха гражданската (даже я направиха задължителна -караш не караш), вдигнаха глобите........ ама за теб всичко това е нормално? И не те интересува къде отиват тия пари? Обаче ти си тиквен гербер и не те интерсува или се правиш че не те...

22

Stoyanov

преди 5 години

До Анонимен 15До наше село магистрала няма , но винетка има - аз за какво да плащам за разбитите пътища до село ли? Като има магистрали ще се плаща за магистрали, който не иска да плаща за магистрали , кара по алтернативбият път - респективно републиканската мрежа.

21

На бас че..

преди 5 години

Ако се въведе Тол системата нашия *** умира прав.Ще има тол и автогол.

20

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш! И сега какво правим? По стълбовете ли ще ги беси ? Или разстрел? А крадливите министри в кабинета на групировката ГЕРБ кво ги правим????

19

Анонимен

преди 5 години

Бай *** иска всичко да е безплатно.. Щом имаш кола трябва да си плащаш данъците за нея... А за поддръжката на тая кола няма да говоря..

18

Анонимен

преди 5 години

Айде стига ревали бре! Караш - Плащаш, просто е! Щяло да бъде по скъпо от в Германия. Нима? Това е лъжа...И в момента винетките за товарните да не са по 100 лв?

17

хитрец и мишок

преди 5 години

Аз вчера карах без да заплатя тол такса, хванаха ме за това, което ако го напиша, ше ми изтрият коментара, демек минах по тънката лайсна, наиграх системата!

16

Цецко ухото с етажа

преди 5 години

Хайде плащайте, плащайте, че ми трябва втори асансьор и за надолу.

15

Анонимен

преди 5 години

До StoyanovПреди 10-11 години нямаше нито магистрала Тракия, нито марица, нито Струма ( частично ).Та разбирам, че не си излизал от ваше село, ама най-вероятно и винетка не плащаш.То бива бива да казваш на бялото, черно ама...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен12Направо се плаша от тъпотията на тия дето искат да накажат герб. Толкова сте прости и мало умни. И за овчари не ставате. А искате да управлявате.

13

Stoyanov

преди 5 години

До Анонимен 10Винетки има вече 10-11 години, за всичките тези пари аз не виждам пътища. А ти?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен12И откъде ще ни заобикаля трафика?

11

Анонимен

преди 5 години

толтаксите най-много да накарат трафика да ни заобикаля - скъпи такси, разбити пътища. за сметка на това вътрешния автобусен и товарен транспорт ще се оскъпи и това ще рефлектира в цените на стоките и услугите, т.е. инфлация. сами се досетете дали доходите ще скочат подобаващо или инфлацията ще ги надскочи. няма проблем за собствениците на апартаменти с асансьори и тераси от 300 квадрата и къщи за гости. другите да му мислят. #накажи герб

10

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До Анонимен 9Е как къде отиват парите, в управляващата партия?!