27

ГЛ. ШЕФ ТАЙНО РАЗ

преди 5 години

до. българия от гл. шеф. на тайно разузнаване. някой вписва от наше име и от нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник. 10 несе занимавайте с тези лъжи. да вписвате неверни лъжи за румен. румен нищо невие сторил. задаго стрескате.. румен е свободен където иска там ще ходи. ниего сменяме с нас с. разузнаването.

26

баба мара

преди 5 години

с празни приказки не става всеки Неосъждан българин да е въоръжен особенопо селата в началото ще има трупове но след това ще настане мир и тишина

25

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов на коя тераса се е скрил, та не присъства на срещата.

24

Анонимен

преди 5 години

ИМАЛО ЕДНА КЪЩА ЗА ГОСТИ В БАРСЕЛОНА?!

23

КараКанчева

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Мезонети , тризонети , тераси , балкони , барбекюта , къщи , гости ......Закопа България , Тикво !

22

И с арменския

преди 5 години

попда се срещне вмро- то, е бита карта! Сбогом, бяхте срам и позор като патерица на нещо предварително обречено на провал. Тосум бей има голяма тераса- всички разбрахме! Това да ви успокоява, че ще се събирате на нея, ще си говорите за времето, когато сте били патерица на злодея от Банкя, и , че не ви е стигнало времето и вие да се облагодетелствате!

21

Сърбин

преди 5 години

Къща за гости ГЕРБ !Нощувки на преференциални цени !За другарите от Бсп цената е двойно нагоре

20

456

преди 5 години

Хуманоид с личностно - нарцистично разтройство, наложницата е командирована в Барселона срещу 9000 лева на месец от нашите пари , значи той плаща с държавни пари тя да преодолее погнусата си и да осъществи сексуален контакт с него, ***, абе Боко, ти нямаш ли джобни за ***, а харчиш от общите, гледай и слушай Свободна Европа следващата седмица, Може ли да съкратиш твоето гадже от Министерството - да,не ? Свободна Европа следващата седмица )

19

Анонимен

преди 5 години

Елементарен жълт сайт .Трият на харабия. Е лъжепатрЕоти са и правят евтин предизборен ПР. Да си внасят тъпите предложения в НС....там се променят законите ако не знаят,а с премиера шкембе войвода се вижда поне веднъж седмично сигурно и няма кво да се правят новини от това

18

Анонимен

преди 5 години

И сега чакаме "тежката дума" на Спаситея!

17

Анонимен

преди 5 години

До Сърбин Косово е света земя Сръбска

16

Анонимен

преди 5 години

И кво ? Жалват се на Боце , че избирателите му били агресивни , и Боце взе присърце проблема - ще замезва със суджук , до като намалее агресията ....

15

Анонимен

преди 5 години

Алоооо Албания ни нападна,Вие с ромите си вадите заплатите.Ако не се чувствате българи ....айдее ,,Адио-Маре''.Нямате работа горе,бегайте у Албания.

14

Факт

преди 5 години

До АлбанецаЖан Виденов НИЩО не е взел!Той беше едно лице за пред света и е съмнително дали управляваше въобще.Големия грабеж беше на бандата на Лукановците,всички крадливи политически проекти са тяхно дело!

13

Ха-ха-хааааа

преди 5 години

Тоя на фотото дето е отекъл като топуз, нищо нема да реши.

12

Да бе

преди 5 години

До ай сиктирВерно!На ВМРО спешно им трябва повишение на рейтинга,за да вкарат поне Джамбаза,обаче как Баце ще рискува да зареже любимия си електорат?Сложна дилема!

11

Сърбин

преди 5 години

Всеки кмет в България дели бюджета на общината или с Бойко Борисов Или с Цветанов!

10

Албанеца

преди 5 години

Бойко взе повече от Жан Виденов и Ваньо Костов в офшорните сметки!

9

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха кофти ситуация как да се съгласи тиквата с коалиционните си пудели като тази година два пъти ще разчита на *** от привилегирования етнос ?!?!?!

8

БалканТурист

преди 5 години

С 4милиарда личен капитал е Бойко Борисов!Евала Бойко!