19

zizi

преди 5 години

До АнонименТова е традиция при актьорите и е много уважителен подход!

18

за сведение

преди 5 години

Лично се познаваше с Гиньо Ганев!

17

65

преди 5 години

До 17-за какво говорите ,какво коментирате?Нищо не се разбира .мисля си,че просто сте седнал на клавиатурата и каквото се отпечатоло -това.

16

пазтего Дане почине

преди 5 години

недай се боже да почине великият артист от Банкя, не аплодисменти, не усмивки, хора от радост ще умрат. Затова ,понеже обичам баба желая дълъг живот на Буда, па макар и в софийския централен харем, на старо коляно булка да се гисди с плетени чорапи сутиен и плитка ала МаоЦеДънди Крокодила

15

Спомням си

преди 5 години

как я друсаше Кара Ибрахим във 2-рата серия

14

Телепат

преди 5 години

До Анонимен 2Тези хора не аплодират смъртта, а живота на Гиндева и нейната личност.На моето погребение (ако някой дойде, де) бих искал да има усмихнати хора, които да си спомнят хубавите моменти от живота. Смъртта е естествения край на живота.

13

почитател

преди 5 години

Аплодисментите са знак за почит,дори и в последния път на актьора.Светла и памет.

12

Анонимен

преди 5 години

Besche i sam kmet v nhakoja provinzia 4len na bkp kato boiko metodiev borisov i dr ot gerb bog da ja prosti

11

Анонимен

преди 5 години

Какво неуважение към починалата жена и актриса.... да я изпратят по такъв отвратителен начин.... погребение със силни ръкопляскания... фалш и лицемерие.

10

Анонимен

преди 5 години

Виолета Гиндева е играла в българския филм " Снаха" на Георги Караславов

9

Анонимен

преди 5 години

На първа снимка момето показва убави ноджета, добре е барнала с мини-жуп!

8

бай Тъпчо

преди 5 години

Ами щом толкоз аплодисменти е имало, то може и "Бис" да са викали бе.Туй артистите са изчекната работа, и все си мислят, че са по-оригинални от другите.То ако всички мислеха като тях, на погребение на спортист или футболист, трябваше състезание по надбягване да има или пък на боксьор-да са млатят по пътя към дупката, а пък ония артисти, дето само на креватя работят-там хич не ми се мисли на техните погребения какво ша става...То май ний простите сме си най-добре, че резила само ний си го гледаме

7

Анонимен

преди 5 години

Какво неуважение към починалата жена и актриса.... да я изпратят по такъв отвратителен начин.... погребение и ръкопляскания... фалш и лицемерие.

6

Анонимен

преди 5 години

Не са дошли много хора, позабравили са я. Жалко, много я харесвах и като актриса и като красива жена! Бог да я прости!

5

Анонимен

преди 5 години

Краси Ангеллов подсказа нова клетва: "Да те изпратят с аплодисменти!"

4

Анонимен

преди 5 години

Опечалените ръкопляскат (нормално) след края на прочуственото надгробно слово, а не "аплодират" Виолета, че е починала.Подбрани са снимки, които да "подкрепят" нелепото заглавие.

3

българска му работа

преди 5 години

Актрисата си е актриса.Ама се чудя на акъла на живите къде слагат снимки по гробовете с 50 годишна давност.Мир на праха й.

2

Анонимен

преди 5 години

"Изпратиха с аплодисменти голямата Виолета Гиндева" (!?)---Не мога да си представя как се аплодира на тъжно събитие !?Кощунство е да се пише така, това не е сцена! Аплодира се от радост, не от мъка !!Как може да аплодираш човек, който е починал!?

1

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна актриса!Мир на душата и!Като гледам внучката и има същата пищна коса като баба си.Сърцето ми се сви,но това е живота.