11

Анонимен

преди 5 години

беше хубав басейн с олимпииски размери а не като сегашните гйоловие с форма на бъбрек и сърце пълни с помия-жалко че го разсипаха

10

ловец

преди 5 години

много чакали,много нещо...

9

Софиянец

преди 5 години

Още един хубав спортен комплекс, с басейни, с прекрасна локация, съсипан от мутрите. Ходил съм на басейните на "Мария Луиза" още като дете. После ги взеха мутрите, и в момента всико е като призрачен парк.

8

Цвента Ц

преди 5 години

Фандъка не се интересува от това, там няма пари.

7

Анонимен

преди 5 години

Докато хората изхвърят животни , нещата са обречени. Проблемите с бездомните кучета са функция на обществото, което става все по- бездушно, безотговорно и просто. Елате извън София, тръгнете и по селата да видите как с коли се изхвърлят животни, сякаш са б.оклук!!!!! И това е ежедневно! Оско*тяло племе.

6

Кучелюбец!!

преди 5 години

До чужденецВърха на простотията е коментара Ви! Или пък този другия със салама и рибарските куки... Вие къде сте расли, от къде тази злоба...

5

Американ

преди 5 години

"Въпреки многобройните камери ефект за възпиране на водачите да извършват нарушения липсва" --- докато няма бой - физически или финансов - ще е така..

4

Чужденец

преди 5 години

До Анонимен 8:В успешните страни уличните nceтa се избиват или прибират за 3 дена, след което се избиват. В маймунските старни се кастрират и се пускат обратно да хапят глупавия nлeбc, щото бил много хипи и ги обичал.

3

Анонимен

преди 5 години

Някой да е видял да се правят превантивни мерки за кучета и да се налагат глоби? А нарушенията са на всяка крачка. Защо се чака някакъв си Хелпбук?

2

4 лапи

преди 5 години

От организацията Четри лапи, сме пуснали нарочно кучетата, за да не забравят от ЕС, да ни превеждат субсидии, ако изчезнат бездомните кучета, нали ще фалираме.

1

Анонимен

преди 5 години

А защо има още бездомни кучета??? Нали уж с едни евро субсидии трябваше да се реши този проблем отдавна??? Нали беше създадена организацията Меки Лапи или там как се казва която да работи по проблема???