10

Марин

преди 5 години

Цялата налична авиациа на България ще бъде над София тази седмица. Такова нещо не е имало, нито при бай Тошо, нито по царско време.

9

Щирлиц

преди 5 години

По Граф Игнатиев няма ли да пуснете?Тамън е ъъъ...ремонтиран,ще пътуваме по мед и масло.

8

Реалист

преди 5 години

Според изследване по поръчка на Столична община, от замърсяването с фини прахови частици приписвано на автомобилите, 96% е вдигант от неизмитите улици прахоляк при движението им, а 4% е от ауспусите на автомобилите. Един такъв "екологичен" автобус замърсява в София около 80 пъти повече от един автомобил с двигател с вътрешно горене по Евро 5 или Евро 6. С други думи по-добре е София да се мие редовно, применро всеки ден, всички улици и тротоари.

7

Ф.С.В.

преди 5 години

Новите автобуси са турбодизели захранващи ел двигатели- Или казано дишайте нафта софианци - Айде със здраве- Газов хъб Балкан вече ще може да нагнетява Варненски въздух посока София- че в София въздухът е мръсен )) ахахахахах

6

Хахотаб

преди 5 години

Честито на софиянци! Да си ги ползват със здраве! И да се радват че имат кмет, а не Софиянски! Който само крадеше с усмивка!

5

до 5

преди 5 години

До Данчето ти гарантирам, че нищо не стига, защото е една пионка. Всичко лапат *** и приближените му.

4

Анонимен

преди 5 години

Смях, общината е икономисала средства. Как пък не ! А колко е комисионната за кмета и приближените?

3

Анонимен

преди 5 години

За тези хвалба.Аз, като си слжих газовата - "Уууу, селянин, ***!!! УУУУУ!" ...

2

Жалки сте.

преди 5 години

Да отиде да види какъв е транспорта във Виена.Сгига с тези хвалби . Вместо тези 20 дс беше купила 20 водоноски и да миете улиците,че са започнали да стават на кални ниви.

1

Кутев

преди 5 години

Е хайде дееееее