41

Оги

преди 5 години

Ще си пати нормалния Българин от тия патриоти във КАВИЧКИ

40

Гн Миташки

преди 5 години

До 48 да така е

39

Анонимен

преди 5 години

До Гн МиташкиА,за апартаменти ,къщи за гости ,продажба на Български паспорти ..................

38

Гн Миташки

преди 5 години

Те едни патриоти това е най важното във България да спасим трюфела те изсякаха гората и я продадаха

37

Gandi

преди 5 години

Само глоби и данъци на тоя самозванец със трюфелите

36

Coniston

преди 5 години

Да бяха само 200 милиона😁

35

Анонимен

преди 5 години

Горанов спиш ли,тоя Самозванец и сие при 200 милиона приходи ти колко данъци прибра?

34

Анонимен

преди 5 години

Я вземета да напишите нещо и за ,,Законните Ловци'' на трюфели нещо.Да не би да ги вядят от на мйка си ,,задният двор'' случайно. Стига сте толерирали бизнесът на мутрите.Всички знаят че иманярството е законно ако работиш за мутрите,и техните покровители от ДС. Сега се опитват да канализират и бизнеса със скъпите гъби.То е от ясно,по ясно.И правото да се вадят трюфели в българия се дава отново на хората от малцинството.все едно държавата е тяхна.

33

Анонимен

преди 5 години

Самият термин "лов на трюфели" е образец на малоумие! А "Асоциация на ловците на трюфели" е направа комично. Ще създадем "Национална лига "Свободен трюфел"" с девиз "Гората е голяма, място много!". За копане...

32

До38

преди 5 години

Как кой,по горе има изказване на въпросният"председателя "поредният берач който щял да регламентира,първо ще си платиш за всичко де си оскубал че чак после ще парадираш за наредби.

31

Анонимен

преди 5 години

Бре! Трюфели сме изнасяли! А аз да не знам! На пазара няма. Не съм хапнал нито веднаж. Та тази земя да не би да не е и моя? Както бера манатарки, булки, пачи крак (бера 18 вида гъби), така ще разровя и за трюфели ако видя признаците, за които съм чел в книгата на Сечанов. Аз бера и гледам, че дивите прасета са разровили замята, а са оставили манатарки! Значи те могат, а разни търгаши ще ми създават лобистки закони! Че и асоциация имат! Да го видя тоя, дето ще дойде да ме глоби!

30

Анонимен

преди 5 години

Регламентиране на"лова"на трюфели,търсещите трябва да имат разрешителни за строго определени региони,така е в Италия въпросният "ловец" кой му дава право да рендосва цяла България!

29

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви се! Дайте направо каторга да даваме! Кой ще го плаща този затвор, бе умници? Колко струва издръжката на затворник, сградите на затвора, охраната? За всяко нещо - затвор, за който плащаме ние. Ами то нямаме нужда от бракониери тогава. Вдигаме броя затворници и ще останем без пари и без "помощта" на бракониери. Трябва да се мисли как да се направят санкциите ефективни, а не как да плащаме още повече за затвори.

28

трютрю

преди 5 години

а пък моите прародители бяла ЛОВЦИ на зеле, тикви, домати и други страшни и бързобягащи зеленчуци, плодове и гъби

27

Анонимен

преди 5 години

"Ловци на трюфели" е ново постажение след "криминалистически деяния", "атниваксъри" и "самосатастрофа"Много научавам в този сайт, мерси

26

Анонимен

преди 5 години

За манатарките,булките,печурките и т.н. кога.Закон де!

25

Гледна точка

преди 5 години

Затвор ДА!! ама за тези които ги изнасят тези трюфели!! Пуснете ги на БГ пазара бре- хората така и така са гладни - ами поне да си хапват трюфели по 10 лв КИЛОТО))Ми то тези същите бракониери са гладни за много и бързо и пазара ги "дърпа" навън. На теб ако ти предлагат повече ще откажеш ли?

24

Анонимен

преди 5 години

НАП Русе да направи една хубава проверка на лицето,за съдействие може да потърсят Кпконпи.

23

(-_-)

преди 5 години

Най-добре да се криминализира цялата тая дейност по ровене в корените на дърветата, защото така за някаква си миризлива гъба се разрушава естествения баланс и дърветата могат да бъдат нападнати от ***,които поразяват корените им и просто загиват..

22

Анонимен

преди 5 години

Аз като председател на берачите(ловците)на див шафран искам също закон!Искам лицензирани търговци,регламентирани период през който да се събира и изкупува също, специално изтъкани Торби за бране на суровината!!