35

Кукуруку

преди 5 години

На Остата да и дам на нея!

34

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SS"Та ако за две драсканици арестуват..." Става въпрос за едно от най-старите културно-исторически наследства на Земята, на повече от две хиляди години. Също така е най-посещаваната туристическа забележителност в Италия и символ на двевната Римска империя. ЕСТЕСТВЕНО, че ще арестуват. Полезна информация за следващите невежи на екскурзия в чужбина: ще ви арестуват също за драсканици по Айфеловата кула, Базиликата Св. Петър, изгорелия Нотр Дам и Кьолнската катедрала.

33

Георги

преди 5 години

човек като не може да лъсне с нещо хубаво е най-лесно да лъсне с простотия.

32

Престъпника от Банкя

преди 5 години

Държавата на простите футболисти и тикви

31

Waffen SS

преди 5 години

Но това е нереано.Момичето искало да напише името си.Та у нас освен,че ще го изпише,но и цялата тумба с нея ще си направят колективно селфи,за да се изфукат как са се разписаи.Та ако за две драсканици арестуват,то за издегане една къща за гости за лично ползуване ,трябва да разстрелват,като онзи зам.министър,май Манолев се казва.Но нека никой не се безпокой,даже да му конфискуват къщата,в което се съмнявам,ще му намерят тихо ,но доходно място къде ще продължи да краде,пардон усвоява средствата

30

East-West

преди 5 години

Ами и евреи, и българи не са част от западната цивилизация явно. На върха на Empire State друг хайванин беше написал fenerbahce. Явно на определени народи трябва да се забрани посещението на паметници на културата. Да пътуват до молове и Макдоналдси само.

29

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

17 годишна. ГЕРБ управлява 10 години. Значи е расла под тяхното висоскокултурно влияние.

28

Анонимен

преди 5 години

"А как да наречем вандалът драскащ"То единствено българи драскат, всички ти повярвахме, ромей с ромей.

27

Анонимен

преди 5 години

Определено трябва, да останем само 500 000 000, както е писано :)

26

Анонимен

преди 5 години

Байганювеца трябва да се държи далече от всякаква култура. Българин в Колизеума е все едно cвиня в музеума, ще изпонадриска всичко

25

Калеко Алеко

преди 5 години

На българските туристи трябва да им се обясни, че паметниците в Италия са автентични и имат историческа, художествена и архитектурна стойност, те не са бутафорни като тези на съвеЦката армия у нас, които всеки може да си оцветява, като в комиксите ... !!!

24

до 3

преди 5 години

При соца такова поведение Беше абсурдно ,а за това я чакаше изключване,трудово-възпитателно училище.Няма място за сравнение,колкото и да се напъвате !Учениците бяха дисциплинирани с чувство за отговорност.

23

очакваме съд

преди 5 години

Какво стана с шофьора депутат от БСП нелегално изнесъл в Турция съкровището на Българишя - Митьо очите

22

Анонимен

преди 5 години

"Тези хора явно не разбират, че излагат целия ни народ."Те да не са само нашите. Масово нискокултурните екземпляри от всички разцветки и държави са такива.Мразя го това невярно внушение, че видиш ли, НИЕ специално някак си не биваме.

21

АБВ

преди 5 години

До АБВ Ивинявам се, за 18 се отнася коментарът ми.

20

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 12Ти изби рибата човече! Значи според теб само симпатиантите на ГЕРБ вършат незаконни действия? А какво ще кажеш за симпатизантите на БСП, АТАКА, ВМРО и всички останали знайни и незнайни партии? Добре е, че не боли, когато не си много умен, иначе теб много щеше да те боли.

19

Ужас бг

преди 5 години

В нормалните страни вандалите ги вкарват в затвора, само у нас драскането по стените е безнаказано и затова цяла София е обезобразена с графити.

18

Ювиги

преди 5 години

Братя! Българските войски стигнаха стените на Константинопол и изографисаха върху тях "Локо Сф". Василевса коленичи и вече ще ни плаща данък!Вестоносеца Пешо (19) ще може да си избере която мома иска за награда.

17

Пешо

преди 5 години

Локо Сф.

16

Анонимен

преди 5 години

Герберастко момиче ще да е, свикнало е да прави незаконни неща.