24

МИР,ТРУД,МАЙ-Наливай

преди 5 години

Русия взе Сирия и сега сащ ще изгубят и Венецуела , вятъра на промяната вече задуха, тя ще е бавна но вечв е факт

23

Анонимен

преди 5 години

Дописника, "анти-ЕСЮ, Юантоевропейска" и "еврпскептична" са три различни неща, а ти си успял да сътвориш невероятна чорба с тях! Научи поне термините!Това, че евроскептиците в ЕП стават повече е добре - това просто означава, че има шанс ЕС да загърби досегашната либерастка, прогейска и мултикулти политика. Вероятно и Дьорд ще бъде загърбен. Просто, всичко което направи досегашния ЕП е повече от антиевропейско - Истамбулска конвенция, ислямизация и наводняване с мигранти, Пакт за миграция...

22

V

преди 5 години

ЕС е като воденичен камък на шията на Европа .Света ще става все по конкурентен .Няма как да се плаща на тия .Нито човешки права са гарантирали нито нещо хубава с парите на европейския данъкоплатец са направили за него .А света е много конкурентен .Много по добре би било без тях .

21

Хм

преди 5 години

До поправкаВсъщност политиката на Сорос не се споделя от цяла Америка,а само от демократите-негови храненици!Виждаме в момента лютата битка на Сорос срещу Тръмп.Вехтия рептил не можа да прежали загубата на властта,смяташе че през Хилъри К. ще командва света,ама не би!

20

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за АТАКА или ВМРО ама ако обещаят референдум за излизане от ЕС и Нато!

19

Анонимен

преди 5 години

За когото лобира Люба Курвалезич,там е и Сорос,а против който говори Л.К.,означава,че не е със Сорос.

18

поправка

преди 5 години

"Политикът националист Волен Сидеров употребява думата "copocоиди" и като принципно нарицателно за хора, които смята за американска агентура

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРУБЛАДЖИИ, ДОРИ СОРОС НЕ МОЖА ДА ВИ ПОМОГНЕ ХАХАХА ЗАПАДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ВСИЧКО! АРЕ МАРШ ПРИ БУТИН ДА ГО БУТАТЕ.--В нета пише,че Сорос е марионетка на Ротшилд,според теб Ротшилд *** ли е?Че нали и руснаците изгониха Сорос,ако толкова им е притрябвал,защо ще го гонят?

16

Анонимен

преди 5 години

Ок де, аз съм антиевропеец но отивам в Европарламента. И работя за???

15

Анонимен

преди 5 години

В Испания ЕНП получи силен ритник .

14

Анонимен

преди 5 години

До А беНа една карикатура бяха изобразили Ротшилд как държи конците на марионетката Сорос,т.е. че Сорос е подчинен на Ротшилд,а от другата страна беше изобразен Тръмп като противостояние на Сорос и Ротшилд.Карикатурата беше така нарисувана,че от страната на ротшилд и сорос течеше кръв.

13

Анонимен

преди 5 години

Европейския съвет за външна политика (ЕСВП) ви го казва - сорос ви води по лош път ! Това е Европа - не анадола или мека !

12

Анонимен

преди 5 години

До А беТака е,като попрочетох това-онова(защото преди нищо не знаех за политиката),стигнах до извода,че за предпочитане са Ротшилд пред всички останали,на масоните им симпатизирам,но Ротшилд са събрали най-доброто от света.

11

BGexit

преди 5 години

Защо са евроскептични? Заради Путин и руските хакери или заради корупцията, източването на еврофондовете, задължението за прием на нелегални емигранти и налагането на *** конвенции?

10

Анонимен

преди 5 години

ЕС трябва да се промени отвътре,а не да се разтуря!С пакета Макрон пак показаха,че не се вслушват в мнението на другите държави ,а работят само за себе си такива като макрон и това не е за първи път!После се сърдят на Орбан,че защитил държавата си и хората си в държавата и го изкараха едва ли не сатана,защото защитава интересите на държавата си и населението!А ние сме едни пбутки заспали,защото нито веднъж не защитихме интереса си и не слагаме проевропейски политици,защитаващи БГ и ЕС интерес

9

Анонимен

преди 5 години

В България нищо няма да се промени. Българите не обичат промяната. Ще побългарят евроскептицизма и пак ще си изберат същите патриоти и мафиоти, като сега.

8

А бе

преди 5 години

До Ротшилдския кибукТам е работата,че ЕС бе превърнат в Соросов кибуц,а не Ротшилдов.Не че Ротилдите не гонят подобни интереси,но все пак са по-консервативни и против населването на белите страни с тар.а.мбуки.Впрочем тепърва ще видим политиката на Ротшилдите,след като президентът на САЩ е техен,макар че Конгресът е на Сорос(демократите).Интересна битка се заформи!

7

Ха-ха

преди 5 години

Опитват да ни убедят,че джендърите подкрепящи ислямското нашествие са проевропейци,а противопоставящите му се партии-антиевропейци!Л*у*да работа!На практика има съвсем малко партии в Европа,които да имат в програмата си разтурване на ЕС.Болшинството т.нар. "евроскептични партии" просто желаят запазване на суверенитета,неналагане на решения противоречащи на националния интерес,собствена миграционна политика и др. такива неща.Впрочем,ако "системните" партии бяха по-адекватни,нямаше въобще да има

6

Ротшилдския кибук

преди 5 години

наречен ЕС писна на всички ни !!!

5

555

преди 5 години

А, статукво винаги има. Ей ся ще си налея едно. Наздраве.