72

професионалист

преди 5 години

След 2ген.Боцев ще е пенсионер.Така,че всичко,което казва е в сферата на пожеланията.Имахме боеспособна армия до 1990г.за съжаление...Сега политиците не мислят нито за армия,нито за полиция,нито за здравеопазване и образование.Важното е да са корумпирани,с ВИП асансьори,тераси,къщи за гости и да са недосегаеми,докога ще ги траем?

71

Анонимен

преди 5 години

Много болни, много необразовани а и най вече много неграмотни в този форум! Аз се оттеглям! Няма смисъл да се говори с 80%-ни ...... знаете!

70

Анонимен

преди 5 години

Е пак е нещо. Поне 1/3 от плана сме изпълнили :D

69

до славянин

преди 5 години

Фюрерчето смля половин Русия и ги накара да вият за помощ от злите империалисти. ***

68

ЕС

преди 5 години

До Реалноста- по-малкото ни зло!!! СССР ни презароби и си гугукат с турците - стари дружки!

67

серена

преди 5 години

Армията ни не е малка,а е мижава.Пък разходите,като за огромна.Страхът от армията на родните ни политици е страхът за собственото си бъдеще! Политическото ни осакатяваме на армията ни е гарантирано!

66

Анонимен

преди 5 години

ЗА ПАРАДА НА ГЕРГЬОВДЕН ЩЕЛИ ДА ВЗЕМАТ САМОЛЕТИ ПОД НАЕМ ОТ СЪРБИЯ.

65

Реалноста

преди 5 години

Абе ние Армия нямаме от 1944 на сам *** разсипаха всичко по модела на ония Кремълските пияндури дето осовен да заливат с число друго не могат ...А каквото изпуснаха другарите червените ни Демократите го довършиха ...

64

Пак опитват

преди 5 години

Да ни смажат духовно , но само ни сплотяват и окуражават.Армията в България е велика и народна и всеки , който ни подцени ще си плати.

63

Стар набор

преди 5 години

БА способна ли е да защити Родината ? Все още значителна част от висшите офицери и генералитета имат макар и малък опит от времето, когато балканските държави имаха респект към БНА.

62

SS23

преди 5 години

Пожелавам на тези които оплюват Русия да са утре под ислямски ятаган. Да видим колко ще им помогне любимото им еврогейско сатаНАТО.

61

Стар Набор

преди 5 години

Оборудваните като римски легионери натовци не могат да се справят с лекооблечените боси талибани в Афганистан. Българската лека кавалерия от времето на Аспарух е завладяла от тежко въоръжените византийци днешните ни територии. Както и победите наЧингис Хан срещу римляните.

60

Анонимен

преди 5 години

Хм и как точно ще се оправяме , ако ни нападнат анадолските ни партньори от НАТО , така както нападнаха преди време гръцките си партньори от НАТО ?

59

Анонимен

преди 5 години

Вън военните пенсионери от БА. Това е изкуствено затриване на младите офицери. Който пенсионер иска да работи, да се реализира извън армията.

58

Анонимен

преди 5 години

Еми как да е повече като 1500 са на двойна хранилка от 2016г до сега-хем заплата и пенсия,къде го има по света,как да има работа за нашите деца...........

57

334

преди 5 години

Този "главнокомандващ" с нос като камба няма ли вече да го пенсионират?

56

Анонимен

преди 5 години

Еми как да е голяма,като има незнам дали е така но около 1500 които са на двойна хранилка от началото на 20016г-хем заплата и пенсия едновременно и къде го има този абсурд,как да има работа за нашите деца............

55

до странжанина

преди 5 години

сам потвърждаваш думите ми, само червени бабички сънуваш от гората ..

54

до странжанина

преди 5 години

не искаш щото не можеш сричка по въпроса да обелиш. 10 години на власт все коминисти са ви виновни. Бетер хитлеристи се превърнахте....ужас сте за държавста, всеки който не е с вас е с клише заклеймен комунист...

53

SS

преди 5 години

и как го набиха войника, не командос защото не е такъв. Това че джурналите му лепнаха това определение не го прави командос. Поне направи ли си труда да разбереш какъв е по ВОС. дървен философ