193

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 211Реват, защото не знаят, че преди "комунизма" мечтата на всеки беше, да заживее в града ...

192

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпо времето на Царя се направиха "Алеи на запознанството" в селца, в които живееха по 7-8 баби и дядовци, които се знаят откакто са се родили!мда, тогава се направиха и множество "еко-пътеки" с европари. В смисъл 2-*** души ходят с една кофа бяла боя и цапат камъните покрай горските пътеки. После едни другари прибраха стотици хиляди на пътека и те така.... Сега станаха борци против корупцията!

191

До 154

преди 4 години

До до 148Ти се пообърка. Бабата днес на можела да си купи чушки за 8лв/кг. Ама нашенската селска баба и 5 000 лв пенсия да има, пак няма да купи такива чушки, защото предпочита, докато може да се движи, сама да си отгледа чушки в дворчето, вкусът е несравним! Днешната селска баба не яде чушки, защото онова, което отгледа в дворчето си, през нощта й го обират 20-30 годишните лентяи, дето папат и социални помощи. Същите помощи, заради които трудовата пенсия на всяка баба е намалена с по 200 лв.

190

Сата НАТО

преди 4 години

едно временните показни магазини не бяха толкова злеОбясни сега на хората какво е показен магазин, да разберат смисъла на социализма.

189

Анонимен

преди 4 години

До Една българкаОт трите ми посещения в извращението, наречено "българско село". Може би съм "изнежено гражданче", ама обичам, да има асфалт, а по него да не се виждат "остатъците" на кравите, които се гледат по дворовете. О и .. вонята!!! Но дори и да реглътнем това - Всички са вулгарни и простовати. Малко кадърни са аусайдери!

188

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Как така по времето на Виденов, Станишев и Царя не бил направен дори един тротоар???По времето на първите двама може и да не е направен, но по времето на Царя се направиха "Алеи на запознанството" в селца, в които живееха по 7-8 баби и дядовци, които се знаят откакто са се родили!Но все пак, имаше нещо мило в жеста, да се радват хорицата. Е, от среднощни ромски набези никой не ги опази, но както каза в предизборен клип една фенка на Станишев, "Изведнъж не може ..."

187

Една българка

преди 4 години

До Анонимен 208И откъде толкоз негативизъм и лошотията бре човече''''''

186

До Анонимен 183

преди 4 години

През 1989 бяхме 9 000 000А когато Б.Филов се подписа за едно присъединяване, станахме 9 400 000 и територията ни почти се удвои, без пушка ***!Но после Сталин и Чърчил (покой да не намери дано!) се споразумяха и бяхме харизани на съветския блок.Хич не ми отговаряй, няма да споря с теб. Който има акъл, търси статистически данни, вместо да мисли чрез клишета, обслужващи нечии интереси.

185

Анонимен

преди 4 години

Наскоро бях 7 дена в с.Хайредин Врачанско. Преди селото бе 7 000 човека, а днес е около 1 000. За седем дена чух за осем погребения.

184

Анонимен

преди 4 години

Това е световна тенденция.Стига сте ревали.Всичко е нормален процес на миграция.

183

Анонимен

преди 4 години

И от толкова просперитет в ЕС и НАТО при демокрацията България е първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"При соца когато всичко беше зле България стана 9 милиона и всеки имаше собсвено жилище и къща на село."И от толкова здраве и щастие, соца се задави, падна и умря!

181

Анонимен

преди 4 години

Села има, коолкото си искаш, доста от тях са без ... "крадци", защото и такива не останаха.Ако някой милее за милото, вмирисано и изостанало село, да си ходи на село.

180

Анонимен

преди 4 години

Ще става още по-зле, споко. Прочетете онлайн докладана ОН за България през 2050г. Ще ви настръхне косата ... спасявайте се докато още има време. Овце.

179

kukla

преди 4 години

Абе няма нужда да се броят селата, че са далече. Хората вече масово живеят в София и някои от тях мислят че България е във възход. Тия дни гледах някакъв бодър клип в ю тюба за София в сравнение с 2012 г. В началото почва с централна гара. Снимана отгоре, добре. Но не е отишъл да снима долу в подлеза. Нови магазини, но празни. Мирише на тоалетна. Никакви хора в подлеза, никакви влакове вече да заминавят. Метровлаковете и те полупразни. Страх да те хване. Та камо ли селата

178

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да се връща султана

177

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че българинът не може без строг господар. Ратай без чорбаджия е за оплакване.

176

Анонимен

преди 4 години

кага плюете бре нещастницибанкянския мазет комунист второ поколение ви е яхнал като куци магаретаи вие плюете ами хвърлете го и няма да ви яздят комунистисамо ревете по форумите като вдовица за.....

175

Анонимен

преди 4 години

До Дядо Соци вероятно е на софрата и затова е много доволен. А аз преди малко се върнах от магазина и там не видях почти нищо българско и родно! Безвкусни картофи от Египет, зеле като камък от Македония, нитратни чушки и тиквички от Турция, блудкави домати от Гърция, уж шоколад от ЕС....***,каквито не бяхме и сънували по време на кофтия соц.

174

Анонимен

преди 4 години

И във момента раздават пари като луди насам натам и не мислят за последиците. Чакат от ЕС нещо да падне но времето на затягането на кранчето е все по-близо. Най-лесно е да се взима но да се изкарва е друг въпрос.