13

Анонимен

преди 5 години

В делиормана е обратното..

12

ЦИКЛОПА

преди 5 години

тамън повече импоти за бат ви Циклопа. Ще ги оградя и ще се въоража тежко до зъби. От там ще контролирам онлайн империя, и А ПРИПАРИ ДАНЪЧЕН, го правя на пушечно месо

11

Анонимен

преди 5 години

До АмаСамо да уточним, че селото не се обезлюдява от демокрацията, а от 60-те години на миналия век, когато набутаха хората от къщите им на два етажа в панелки по 58 квадрата. Когато отнеха на хората семейната привързаност към земята и я приобщиха към ТКЗС-то. Никой никого не е спрял да иде на село и да се занимава със земеделие - какво трябва да ти дава държавата за тази цел? Преди комунизма не е имало нито фондове, нито субсидии, а земеделци - бол. От деца до старци.

10

Davigo...

преди 5 години

ще останат само къщитите за гости

9

Нормално

преди 5 години

Това е естествен процес в цял свят !

8

Анонимен

преди 5 години

И градовете намаляват по население вие ми говорите за селата. Демографският срив води до това. В България преобладава застаряващо и ромско население. Свиквайте.

7

Офффф

преди 5 години

Хайде стига вече с едни и същи мантри. Погледнете цените на имотите като почнете от Родопите и завършите из някое село в полето около Плевен - всичко живо е решило, че ще продаде коптора на баба си и ще купи заветното ново строителство в София. Не може да продаваш разпаднали се къщи без канализация и с нещо като път към тях за баснословни суми. Всичко е от лакомия. Аз бих прекарвал лятото в някое село, но при тези цени... Никакъв шанс.

6

Ама

преди 5 години

Причината е в липсата на закони, кой ще живее в село да го обират през 5 минути и да няма осъден крадец? Причината е в разбито селско стопанство, в разбито земеделие. Кой ще стои на място, дето няма препитание. Причината е в едни бого-избранници невиждани. Дето за нищо не стават. Ей там горе. Свише. Самозабравили се. Дето след като унищожиха селата, сега се тъкмят и градовете...

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Нали уж ЕС е най-великият съюз пък един пари за пенсии нема ?

4

Анонимен

преди 5 години

Село е гадно. Друго си е да дишаш газове в града.

3

Анонимен

преди 5 години

Държавата скоро ще се обезлюди, та селата ли.

2

Анонимен

преди 5 години

Какво като обезлюдяват? Държавата да осигури асфалт, училище, детска градина, болница и клуб на пенсионера във всяка паланка ли? И кой ще плаща за това? Градовете. Е тогава откъде ще има пари за пенсии, драги ми оплаквачки?

1

Анонимен

преди 5 години

Еми ще се обезлюдят, те хората какво да правят на село, няма поминък, няма медицински услуги, няма училища?