13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Ако имаш повече от едно дете, а заплатата ти е 1 000 лв, наистина ще видиш зор, ако искаш наистина да са нахранени, облечени и да им са осигурени добри битови условия. Особено ако у дома ви не влизат други пари освен твоите 1 000 лв месечно. Все пак, трябва да разсъждаваме съобразно критериите на бели хора от 21-и век. От къде накъде някои ще се опитват да ни внушават вина заради това, че не се задоволяваме със статуса на примирен полугладен роб?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Ама тези 500 лв кога ги получаваше? През Тодор-Живково време ли, когато заплатите на редовите българи варираха от 120 до 200 лв? Е, имаше и под 100 лв, на най-онеправданите.

11

Всяка работеща

преди 5 години

съпружеска двойка у нас изхранва по едно ромче чрез безбройните надбавки и помощи, които се полагат на ромите и се отчисляват от парите на данъкоплатците. Така се осъществява най-тежкият и грозен грабеж - генетичният. Ощетяват те, като те заставят да имаш едно дете по-малко! Или да родиш още едно, но тогава и двете ти деца ще живеят в оскъдица. Защото храниш 1 чуждо!Ако родителите на тези ромчета сами хранят децата си, тогава останалите съпружески двойки ще могат да си позволят по още едно дете

10

Гунка Гошкова

преди 5 години

Навсякъде тъмномаслените дечица ходят облечени по последна мода и със скъпи смартфони. Това е беднотия. Защо са бедни дечицата ?

9

Айде айде

преди 5 години

Абе аз чак толкова гладни , жадни и голи и необути деца не съм видял.Друг е въпроса , че спрямо скандинавските държави има разлика , но те там си имат нефт и голям износ на риба.А на нас Европейския сьюз почти не ни дава да мръднем.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7С 500 лв. заплата съм изучил децата си и сега те ми се отплащат. Не знам какво искате вие. Май не искате да отглеждате деца, а да си живеете живота и да си харчите охолно.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако държавата се интересуваше какво се случва с децата, щеше да осигури работа на родителите им и да ги принуди да работят.

6

Анонимен

преди 5 години

С 1000 лева заплата, как да изуча децата си, да ги нахраня и облека, да платя и сметките, а преди всичко да им обърна внимание и да се потопя в техният свят, а не те в моя

5

Елементарно Уотсън

преди 5 години

Да помислим логически. Главният проблем на децата е бедноста, но управляващите нямат воля да променят положението. Изводът от предното изречение се набива сам в очите, а той е, че "главният проблем на децата са УПРАВЛЯВАЩИТЕ. (то не само на децата, де) Сега феновете на ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ПАТРИОТИ и всички останали и_диоти, може да слагат минуси на воля.

4

Анонимен

преди 5 години

Да раждаш n-на брой деца без да имаш стабилни доходи не е престъпление, обаче ако случайно се скараш на детето си е престъпление, нали господа управляващи ?

3

Анонимен

преди 5 години

Едва ли родителите на тия деца, които живеят в бедност, тънат в разкош и охолство.Децата са бедни, защото родителите са такива.А защо те са бедни - дълга и широка.

2

Анонимен

преди 5 години

така ли... не бяха ли джендърите?

1

Анонимен

преди 5 години

Бедност ли ? Европейски Съюз.