8

Анна

преди 5 години

Какво са виновни децата, че родителите им са наплашени и ги е повече страх да ваксинират, отколкото да се разбилеят? Не мисля, че някой заслужава детето му да пострада, защото е бил неразумен. При ваксинирате е важно личното убеждение и сега е чудесен момент да се говори повече по темата. И вместо да канят разни врачки в тв предаванията, да канат педиатри, които хората харесват и биха им се доверили.

7

Анонимен

преди 5 години

До АннаПо-добре е, да не им слагат, като не искат. Защо да пречим на естествения подбор :)

6

Шопо

преди 5 години

Пак са счупили някоя епруветка в лабораторията за създаване на смъртоносни вируси...

5

Анонимен

преди 5 години

Демократите пускат всякакви диваци от централна америка после се чудят защо се е върнали морбили и туберкулозата. Преди когато се пристигали мигранти в САЩ са ги постявяли под карантина. Сега ги товарят на автобуси по границата и ги заселват по всички краища на страната разбира се за да гласуват за ях.

4

И

преди 5 години

Антиваксър в комбинация с религиозен такъв, това е много страшно. Сега не може светът се отърва от морбили заради такива, дето им "пречило да си вярват". Опасни са. Като и веганството. Четох за някакъв модел-веган, кожа и кости, умрял тези дни на подиума, от веганството си. Откачена работа.

3

Анна

преди 5 години

Наистина е странно при вече разпространяваща се зараза да продължаваш да отказваш ваксина, дори принципно да не одобряваш принудата при ваксиниране. При реален риск от болест, много по-добре е да се сложи ваксина ако има такава. Ако има реакции към ваксината, не ми се мисли какви ли ще са реакциите към самата болест. Странно е наистина умишлено да излагаш детето си на риск. Поне съм спокойна, че в българските училища няма да пламне морбили, защото децата са ваксинирани.

2

Гога

преди 5 години

А в Масква затвориха магазините Бои Лакове Химикали че *** изкупили и изпили всичкия терпентин и антифриз и не останало за боядисване

1

ДртПрч

преди 5 години

Антиваксърите върнаха отдавна забравени за цивилизования свят болести.