52

...

преди 5 години

До ДодоКипър е бивша английска колониа, затова и движението им е като в Англия, обратно. Старите хора в Кипър, знаят английски перфектно. В Кипър, ако говориш чист гръцки, никой няма да те разбере, тяхното е смесица от езици, подобен на гръцки но не е гръцки. Още нещо. В Кипър, живеят и много руснаци. В Кипър е задължително да знаеш 3 езика. Техния, наподобяващ гръцки, английски или руски. Ако знаеш тези 3 езика, винаги ще си намериш работа.

51

Додо

преди 5 години

Taкава етнонационалност - "кипърец/кипърка" е просто социална конструкция и не съществува дефакто. В Кипър живеят гърци и турци. Т.е. "кипърец" е етнически грък, или етнически турчин, който живее на о-в Кипър. Престанете с етно-инженерството, знаем кой го измисли и разпространява. И престанете да вменявате несъществуваща вина на Българите за какво ли не - убиеца от Нова Зеландия, сега някакъв престъпник от Кипър. Аман от сатанинската ви, жалка, стотинкаджийска антибългарска пропаганда!

50

69

преди 5 години

явно проституцията в интернет е достигнала невиждани мащаби. Не го оправдавам този ***, но да прекара толкова жени само с обещания за финансова помощ, мисля че не е нормално.

49

ай сиктер

преди 5 години

Никос Метаксас не е българско име.Този нито се е родил в България,нито е живял тук.Никакви български корени няма, иначе напористи репортерки веднага щяха да обсадят дома на майка му в Стара Загора,да досаждат на съседи за интервюта.

48

Анонимен

преди 5 години

Прав е бащата на този мъж " убиец", прав е! Гърция и Кипър са за гърците!

47

Анонимен

преди 5 години

Има една нещастна старица в този клип, която се е срамувала, че е кипърка и че е от Кипър! Ами като се е срамувала , че е кипърка и от Кипър, белким тая нещастничка, дето се е обявила и против своя си сънародник, да скочи в морето и да се удави! Кипърците трябва да бият както и чуждестранните ***, така и безродните *** като тая, дето оплюва хубавия Кипър и гърците- кипърци!

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтересно че винаги когато някой има българска жилка майка му е българка, което ме кара да мисля че БГ жените обичат чуждестранни паламарки.За съжаление, по този начин българката продава своя народ и етнос. Българите трябва да раждат българчета, а не *** и деца от други народи и етноси.

45

Анонимен

преди 5 години

Прав е този мъж. Чужденките да си стоят в техните си държави. Ксенофобията е нещо нормално, редно е и ние, българите да бъдем ксенофоби, а не да бъдем гостоприемни като дупим на първия срещнат чужденец. Глобализацията и отричането на държавите, държавността и народите е нещо лошо. Всеки народ стрябва да запази своя си народ, народност, държавност и държава. Безродието унищожава европейските държави и народи. И накрая- всяка жаба да си знае мястото си.

44

:

преди 5 години

Днес мисля да се насладя на нещо приятно и да ви затворя малкото гнусно сайтче, ще ме занимават с порно моделката *** (най-вероятно некво сииииииигАНСКО мурве) и някакъв кипърски извратеняк ... айде чао !

43

Гиб Мелсън

преди 5 години

Прилича наистина малко на заралия. Явно е решил да прочиства Кипър от чужденки, един вид кипърски националист.

42

Анонимен

преди 5 години

Е, няма как, лекия начин на живот си има рисковете, сори.

41

Анонимен

преди 5 години

Е след като ЕС научи нашите роми че за тях няма закони , нормално е да настръхнат хората. Тоа сигурно в България е имал 20 условни присъди и 12 излежани ... ами такива са ни законите , такъв ни е съда .... такива хора се разкарват между нас ... за съжаление

40

Анонимен

преди 5 години

Интересно че винаги когато някой има българска жилка майка му е българка, което ме кара да мисля че БГ жените обичат чуждестранни паламарки.

39

Анонимен

преди 5 години

До авсмного неграмотно написано ве!

38

авс

преди 5 години

пише се че е с бг корени а не шведски това означава че е бг вие бг не се признавате че сте националисти че мразите шведите и са дискриминирани от бг ако беше се прославил бг щяхте да се радвате и да се смейте като артиската нина добрев в нея няма нищо бг има бг корени

37

Кипърец от Своге

преди 5 години

" Българската" му майка, сигурно е от "факултативния" или "Столипинския" етнос.Това е ясно, ама как да разбирм заглавието ".....на пет жени и две момичета.? Сигурно момичетата са били още много млаки и не са били избрали пол! Щото сега е модерно и политкоректно да момичета от женски, мъжки и трети пол.

36

До 39

преди 5 години

За котчината ми беше думата де, махай се веднага, дим да те няма !! Хайде на добър път !

35

До 39

преди 5 години

Ами заминавай тогава на майната си, откъдето си се пръкнал в тая... ***, и не се връщай повече !

34

Ахаа

преди 5 години

Значи за майката знаят, ама за бащата забравят от какъв произход е !

33

Лили

преди 5 години

Във всеки един български сайт и форум има по един кипърски *** ,който следи какво се коментира за тях.