14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14"... Или си от онези, баааавните, дето изисквате дълбоки обяснения"---От онези, бързите съм, дето проникват надълбоко, без да чакат обяснения ... :)А, на теб един тест за интелигентност. Познай какво ти пожелавам по-долу:8=====оВесело прекарване! :) :)

13

Анонимен

преди 5 години

Затова сте скучни в България ...

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Като чуеш Мик Джагър и банда, толкова ли ти е ограничено съзнанието, че да не направиш тази елементарна асоциация?Или си от онези, баааавните, дето изисквате дълбоки обяснения :D

11

Анонимен

преди 5 години

До Страхил"...На Мик Джагър отдавна му е времето да си гледа внуците."---Няма нужда. Неговите внуци вече се грижат за правнуците му ... :)Да е жив и здрав, оправя се! :)

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Най-яката банда!!!"---Абе, дуппе тричаво, а членовете на "Ролинг Стоунс" бандити ли са, бе! :) :)Яко затъпявате вие, родените наскоро. По жаргона си личи ЕГН-то. :)

9

Анонимен

преди 5 години

Велик е!Дано да има късмет.

8

Страхил

преди 5 години

Мойте уважения, легенди са, спор няма. Но .... всяко нещо има своя край. На Мик Джагър отдавна му е времето да си гледа внуците. А и Ролинг Стоунс отдавна няма какво да ни кажат. Просто трябва да знаеш, кога да спреш.

7

Анонимен

преди 5 години

Rolling Stones са по-добри от Beatles. Последните са просот хипари, котио пеят за любов. Не че нещо, ама малко боазвичко ми идва. ...

6

Анонимен

преди 5 години

естествената човешка продължителност на живота е 39 години.Всеки ден нагоре ти е подарък от съдбата и трябва да му се радваш.

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя си е отживял и оти*ал за 3 живота напред.Няма за какво да съжалява.Ако си стругар, чакащ светлия комунизъм, тогава си си пропилял живота.

4

До 1

преди 5 години

Има много и различни сърдечно-съдови заболявания не е само порок на сърцето. С годините кръвоносните съдове склерозират,натрупват се плаки и сърцето се затормозва или пък аортата се разширява и изтънява прекомерноВ днешно време поставят клапи,стентове,тръбички.Абе въобще,, старост нерадост" Едно ще ви посъветвам от личен опит-не бързайте да си поставяте стентове1защото е,, нож с две остриета".При 20-30% запушване е безмисленно.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-яката банда!!!

2

Съвременник

преди 5 години

За съжаление годините са си години.На 76 не е като на 36 ,ще не ще ще трябва да намали интензивноста си по време на концерт.Ако иска да е по дълго жив,трябва ,,да се внимава"

1

Анонимен

преди 5 години

Ако имате задух, сърцебиене , отоци на краката , необяснимо високо кръвно въпреки, че теглото ви е в нормата .... отидете на кардиолог ... 1% от световното население сме прецакани ... имаме порок на сърцето и рано или късно ще ни се наложи такава операция .... и за съжаление от нас не стават столетници ... Джагар пак до преклонна възраст е доживял , но да не забравяме че има милиони и може да си позволи най-доброто лечение ..