18

Анонимен

преди 5 години

Не си мислете , че Китай и Русия ще ги оставят да си правят каквотоси поискат както досега . Тепърва им предстои да плащат за всичко .

17

Анонимен

преди 5 години

Милотинова беше първата, която показа натурално една руска жертва на ислямисти от войната в Чечения през 2000 година. Беше уволнена от БНТ заради излъчването. Тогава Запада и България бяха за чеченците, представяха ги за борци за свобода.

16

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз и САЩ ще отделят друга територия за ИД. С автобусите ще ги закарат. Може да ги закарат и в Южна Америка, да се борят за свободата на венецуелския народ.

15

Анонимен

преди 5 години

А " милостивите " европейци защо не плачат за жертвите християни, както плакаха за мюсюлманите в Нова Зеландия??? Или политкоректността забранява?

14

Анонимен

преди 5 години

По важното е кои им осигуряваха коридори за изтегляне вместо да ги избият до крак. Какво са си мислели че като им осигурят коридори те ще се самоубият и вече никога няма да правят бомбажи ли. Не е друго са си мислели тези дето им осигуряваха коридорите. С тях ще държат света в ръчичките си и ще си продават оръжието. А кои са те. Някой сеща ли се. Ако не се сещате по добре не се занимавайте да се правите на пистели и коментатори.

13

Анонимен

преди 5 години

И за да бъде циркът пълентрябва му и специална брадичка .Слушателите много да не се задълбочават в сладките муприказки .

12

Анонимен

преди 5 години

Колко беше военният бюджетна сащ ? А , че то е много изгоднотайно да се поддържа такаваорганизация и да се правим чесе борим с нея . Ще има и трохиза армия експерти с 2 грама пилешки мозък .

11

Анонимен

преди 5 години

Сащ са селските хитреци вглобалното село .

10

Анонимен

преди 5 години

Това не е никакъв експерт . Това еамериканско слугинче , плаща му се да трови мозъците на наивнитес измислени анализи .

9

Анонимен

преди 5 години

Нямам идея какво значи "най-кървав атентат" - през 21-ви век на 11 септември са загинали малко под 3000 човека, а в Шри Ланка - малко над 250.И на двете места източник е Уикипедия.Не знам откъде си намирате експертите, ама май трябва да ги смените.Информацията е публична - за 2019 почти всеки месец има атака с над 80 загинали някъде по света.Тези "експерти", дето ги каните, вместо да инвестират в костюми за пред телевизията да инвестират малко в образование.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази милотинова още ли не е уволнена ?Като че ли няма за какво може би .

7

Анонимен

преди 5 години

Какво правят американски войски вИрак ? Иракчаните им казват --махайте се не ни трябвате .

6

минаващ

преди 5 години

Не е вярно,най-големият терористичен акт е окупацията на Афганистан,Ирак,Сирия, Либия,Сомалия от кръстоносците.Според статистиката на ООН в света 185 милиона Мюслюмани са емигранти. Само през 2018 г. в Средиземно море 2241 души Мюслюмани губят живота си. 20.000 Мюслюмански деца пристигат в Европа без родители. В Афганистан,Ирак,Сирия,Либия и Сомалия са убити милиони старци,жени и деца.Прокудени са десетки милиони.Само в Турция живеят 4 милиона.Напуснете земите на Мюслюманите и ще има мир в Света

5

Анонимен

преди 5 години

Ислямизмът е продукт на борбатана арабите срещу американскотозаробване . Ако не бъде денацифициранаамерика той ще продължава да севъзпроизвежда . Същото се отнасяи до ес -- това слугинска организация насащ ли е ?

4

Каломан Асен

преди 5 години

Ислямът трябва да бъде забранен, като нацизма. Да се преселва от закона!

3

Абсолютен факт

преди 5 години

Ислямът трябва да бъде изчистен на 100% от Европа!Останалите ако искат да се избият напълно-тяхна си работа!

2

Чавдар Михов

преди 5 години

Страхотен експерт, страхотно заглавие, страхотни журналисти. Само дето няма нищо вярно.

1

Свещен Гущер

преди 5 години

Най-доброто лечение на хисляма е чрез екарисаж на високи температури. То успешно се бори срещу злото. Никакви ЦеРеУта,спецчасти не вършат работа