10

65

преди 5 години

Абе г_н диетолог,я изяш ти 4_5яйца ,зелена салата един леген,агнешко готвено с много масло,ракии ,бири.Ако не ти се пукне жлъчката-браво.Да неговорин колко,,разстроен може да си.Всичко с мярка.

9

Анонимен

преди 5 години

В Древния Рим по време на пиршества са седели поне 2-3 дни и е било обида някой да си тръгне. За справяне с проблема са си бъгкали с фазанови пера дълбоко в гърлото, повръщали и продължавали. Преяждане по Великден явно така трябва да изглежда.

8

Ко? Не!

преди 5 години

"тялото ни може да преработи до 150 грама филе за едно хранене." ?! Тия ги разправяй на жена си! Две кила дневно месо си ям от години!

7

Постния

преди 5 години

Преяждането по празниците е по-малко вредно от недояждането през останалите дни. Да не говорим ,че е направо безвредно пред всекиденвното хранене с ГМО, химия, хормони, оцветители, стабилизатори, емулголатори, Е-та, МЕ-та и така нататък.

6

Анонимен

преди 5 години

Водело до щастие... Глупости. Води до нетрайна инжекция допамин, която те прави роб на храната и допаминов наркоман. Никакво преяждане не е добро за тялото. Вече имам приятели, които си отидоха поради тази наркомания.

5

Анонимен

преди 5 години

Май самият той е бил пиян, ако наистина е говорил такива несвързани неща.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе аз акъл не искам.Все е по-добре човек да преяжда по малко,от колкото да е системно гладен.Виж за препиването съм на обратната теза.Винаги е по-добре да си попиива по чашка червено вино,от колкото да е съвсем трезвеник.В крайна сметка човек сам решава какво да прави и умозаключения по тази тема са напълно излишни.По важно е да е здрав.

3

gg

преди 5 години

Тоя диетолог от кой век го извадихте? Бабините деветини от рода на "закуската яж сам, обяда сподели" и т.н. са научно отхвърлени. Всъщност се пълнее по-малко, ако ядеш късно.

2

баба мара

преди 5 години

безбожниците така разбират празниците да се натъпчат като за световно и да севърнат в софия за да задръстят канализацията

1

Ddddd

преди 5 години

Glupak