29

Анонимен

преди 5 години

За тези, които още не вярват, че Исус е жив и е между нас - да отдат в Столипиново и ще го запознаят поне с четирима. Да пием за Исус!

28

Анонимен

преди 5 години

Възкресение Христово - най-големият празник за християните.и смучещите.

27

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГледай си работата,православните не са направили нищо лошо никому,спасявали са хора,никога не са провеждали такива екстри като инквизицията и други подобни глупости,нито са командвали царете или князете или кралете,а православните са си били книжовни и църковни центрове!

26

Анонимен

преди 5 години

Сега фарисеите в гърция ще се строшат от лицемерна набожност и псевдорелигиозност. Финикийски гешефтар и етиопски див семит не могат да бъдат християни. При тия подлеци всичко е фалшиво!

25

Менко

преди 5 години

До ПенкоНе се прави на историк, клисав. Спартак не е имал роби.

24

ПЕНКО

преди 5 години

МНОГО СЪМ ЗАТРУДНЕН ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО ПРАЗНУВАТЕ "ВЪЗКРЕСЕНИЕ " , А НЕ "ВЪЗНЕСЕНИЕ" / НА БЪЛГАРСКИ -"ФУК ДА МЕ НЕМА" / !?!?!? АКО НЕ СЕ БЕШЕ "ВЪЗНЕСЪЛ" ПАК ЩЯХЯ ДА ГО НАКОВАТ НА РАЗПОНКАТА ,КАКТО ВЪЗСТАНАЛИТЕ И ПОБЕДИЛИ СПАРТАКОВИ РОБИ !!! В ДЕСЕТАТА "БОЖА " ЗАПОВЕД СЕ ОДОБРЯВА РОБСТВОТО / В ОРГИНАЛА/ !!!!!!!!!

23

Багаин

преди 5 години

Тангра воскресе!

22

Анонимен

преди 5 години

svesti ne kupuvame. kupuvame gazovo parno za otoplenie na selata Sokolovci, selo Medeni poliani i selo Koshnica.

21

един

преди 5 години

Честит празник на вярващите, честит да е и за невярващите! Всеки сам си избира какъв да бъде и в какво да вярва. Аз не съм от най-вярващите, но не мога да виня тия които вярват и да ги наричам глупа_ци! Защото знам ,че много пъти съм бил уверен в нещо, а то се е оказало точно на обратно. Хапнете си агне и козунак, а другото оставете както си е!

20

Анонимен

преди 5 години

Религията е най-голямата МАНИПУЛАЦИЯ и Дезинформация на планетата Земя , интересно ми е след 1000 г. какво ли ще мислят за хората които са живели през наше време , какви ли будали имало теа вярващите ..........................хахаха

19

Анонимен

преди 5 години

Свещена простота.Толкова много простотия , питам се един ли я пише , ако е повече от един ще е трагично.

18

ИДИОТИ

преди 5 години

До С КАКВИ ОЧИ??Болшевишката революция е вашият Великден! а концлагерите ви са храм на ИСУСисус

17

вгз

преди 5 години

Рождество Христово е най-големият празник, след него е Възкресението. Оправете си статията.

16

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

CHESTIT PRAZNIK na vsichki BULGARI HRISTIYANI. .ZDRAVE I USPEHI....SHRAATIE I LUBOVI..BOG DA PAZI BULGARITE

15

Анонимен

преди 5 години

Велик, велик, колко да е велик. Само почивните дни са повечко, друга файда няма.

14

Анонимен

преди 5 години

Отивам да пия на кварталния пазар не заради титлата на Барса, на който съм й фен от 1990-та след като Ицо премина в този отбор, а заради най-великия футболист раждал се някога на тази земя- Лионел Меси, който снощи сам самичък ги направи шампиони за пореден път!

13

Присмехулник

преди 5 години

а папата де го? мие краката на атентаторите и любителите на дечица, а?то и българските съдии така, като папата. мият краката на престъпниците от векове за векове, а цензурата им турско-неграмотна, дойче-велевска окачва на кръста всеки, който посмее да се опита да изгони търговците от храма!

12

Анонимен

преди 5 години

Тр о л о в е т е на с о р о с приличат на наглите атолически свещеници от средните векове,коитонасила ис кръв са покръствали,а с о р о с и те пръскат атеизъм из нета. Ако не му плащат никой нормален няма да си губи времето да проповядва атеизимъм.

11

Присмехулник

преди 5 години

а папата де го? мие краката на атентаторите любителите на дечица, а?

10

Присмехулник

преди 5 години

талибаните от дойче веле пак ни поздравяват! харлан александров нема ли дръпне едно безплатно слово по повода? струващо ни само 13 хилки?