270

Анонимен

преди 5 години

Да живее братска Русия.

269

творецът

преди 5 години

БОГ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА НАС!

268

Анонимен

преди 5 години

институциите са протежета на държавата а тя е враг на хората и приятел на политиците и богатите.Държавата е административен апарат ближещ краката на богатите и хапещ краката на бедняците(с изключение на едно малцинство,което просто не подлежи на контрол)

267

в механата

преди 5 години

Уважение всекиму - вяра никому! ЕДИН Е БОГ ЗА ВЯРВАНЕ - нашия сътворител!

266

100% по душа!!!

преди 5 години

0% по интерес!!!

265

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБКП са ***! Тяхната Родина е СССР!

264

Анонимен

преди 5 години

Българинът е вярващ.Не вярващ е само българинът с развалена/безродна кръв.Става дума за българите с ,,не българско/интернационално съзнание'' става дума за комунистите, ,,троскотът'' в българското общество.Ако се премахнат комунистите и ,,не българите'' останалите ще са на 80% вярващи.Което означава че българинът е много вярващ човек.

263

Анонимен

преди 5 години

Дръж се,винаги е така. за сега просто не познаваш други хора.После нещата потръгват от самосебе си.

262

Анонимен

преди 5 години

В чужда държава съм от една седмица, работата е робска, при заминаването ми от България, не казват реално как стоят нещата, в какво да вярвам?Знам, че така не е хубаво да се говори/пише, ама ... на дъното на отчаянието съм. Поне да си избия парите за пътни, че 130 евро само в едната посока, и то с микробус. И всичко това, защото в Тикволандия жизненият стандарт е поносим, най-вероятно.

261

Анонимен

преди 5 години

Христос Воскресе!

260

Недоумение

преди 5 години

Преди 35-40 год, ученик да влезе в църква, и можеше да последва изключване. Църквите бяха изолирани, уж нямаха подаяние от държавата, но поповете караха Волга?!?!?! По онова време това беше кола-люкс. В сегашно време , кой да е на върха и притежава свещоливницата- е тиха война! С една дума, пак поповете са облагодетелстват! Пък кой в каквото иска да си вярва. ( да не забравяме, че бившият поп, който се удави, караше Линкълн хибрид ) -Поп да си на днешно време...

259

До боби

преди 5 години

Исус каза, че е на небето. В царството небесно. Но там отдавна летят самолети. Знаеш ли, какво няма на небето?не? Жалко пич, но средновековието свърши и лъжата Исус в облака вече при нормални хора не хваща.

258

Анонимен

преди 5 години

Българина е вярващ в ВИШАТА СИЛА, но не желае да вярва на Изрело-Арабски "християно-мюсюлмански идеологии

257

някой си

преди 5 години

Моите наблюдения че БРЦ е пълна с милиционери и са на подчинение на руската църква. А тя на бившите от КГБ. Църквата се използва за пропаганда на имперските интереси на Русия. също така мафията доста добре работи с църквата че там няма плащане на данъци. Интересно защо покрай апартаментите на власта не се осветиха и какви сделки въртят поповете.. Е как да вярваш.....

256

Боби

преди 5 години

До Анонимен 278Чети корана тогава и се целувай ръката на Местан и Доган.

255

Боби

преди 5 години

Исус Христос дойде на земята, за да даде 10-те божествени закона, да покаже с възкресението, че има живот след смъртта, да покаже, че има Бог и той съществува. Това, че има хора дето още не вярват, че има Бог и живот след смъртта, си е техен проблем, не е мой. Христос казва кое е правилното, а вече всеки си преценява и носи последствията от грешките си.

254

Анонимен

преди 5 години

Другите фантазии са плодотворните фантазии на умните хора , напр. фантазира си да лети в небето и след някоя друга година измисля самолета !/Ти смяташ ли, че братя Райт или Ото Лилиентал не са били вярващи? Много са ми смешни про ***, които се мислят за много умни.

253

Анонимен

преди 5 години

Христос Воскресе.Аз малко или много си вярвам в бог.Но на тия нашите политици никога.Бог си знае работата.Весел празник.

252

Кинти.

преди 5 години

Българинът вярва в парите.Без пари няма вяра.

251

Анонимен

преди 5 години

В Бог 35%......а в БКП 135%. Светото Клатене по партийна линия!