9

Велика Франция

преди 5 години

Бай *** тръгнал да злобее за Нотр Дам. Абе я си гледайте кoчинaтa от която бягат дори роми и бежанци. Французите за няколко дни събраха толкова пари за поправка, че могат сега да построят още 3 катедрали като нея! А вие си бройте стотинките докато националните ви паметници са осъдени на разруха и забрава.

8

до 4

преди 5 години

БЕШЕ от олово, БЕШЕ, вече не е.

7

БатиБулгар

преди 5 години

Това е сигурно 40-та църква във Франция, която изгаря. Има Война срешу Християнстово. АКо не сте забелязали.... в Сирия се трепят основно християни, в Ирак също, в Авганистан - будисти. В Йемен - истински мохамеданиВойната е на Вярващи срещу атеисти и безбожници. Безбожниците на пръв поглед побеждават...

6

Анонимен

преди 5 години

Човечеството наистина е забравило за заболявания и проблеми от миналото, и разчита че вече не съществуват. Много често дори лекари отхвърлят възможността за подобни заболявания, смятайки ги за теоретично невъзможни. "Сатурнизъм" се казва едно от заболяванията с високи нива на олово в организма. Ако не се проведе навреме хелатна терапия, съществува опасност оловото да се отложи в костите, а депонирано там трудно се извежда от организма и трябват години.И богатите римляни са подценили оловото.

5

пецата

преди 5 години

В бургас дишаме бензин и сяра от нефтозавода и формалдехид от кроношпан , много добре ни се отразява , въпреки облака извисяващ се от комините на завода -кроношпан (който е в границите на града) 24/7, станциите за проверка на въздуха отчитат че дишаме въздух по чист от алпите. Христос воскресе !

4

Анонимен

преди 5 години

Външно съобщава: Няма пострадали българи от оловния прах. :)

3

ПроСоТо

преди 5 години

"оловен прах"?..как се разпрашава материал,който се топи и на свещ?Гледайте "Dr. Judy Wood and 9-11" !

2

Додо

преди 5 години

Макрон вече каза, че ще има минаре на мястото на кулата с кръста.

1

Аз

преди 5 години

Да дойдат в софия да видят какво е...