145

Анонимен

преди 5 години

Ще се спасяваме по единично. Това е жив цинизъм !!!

144

Анонимен

преди 5 години

Явно на Герб им трябват още 138хлд гласа но уви хората ще им го забият яко.

143

House M.D.

преди 5 години

И защо изобщо съществува тази пенсия? Само защото си достигнал определена възраст, не е основание държавата да ти дава каквото и да е.

142

Анонимен

преди 5 години

вЕСЕЛИНА, защо не споменеш,че увеличението на минималната пенсия ,е изядена още преди увеличението

141

Гнусни крадци

преди 5 години

Пенсионирах се преди 2 години на 64 /вместо на 60/Получих пенсия/винаги съм се осигурявал на максимума/ 1300 лв.Крадливата демокрация обаче ми краде по 400 лв всеки месец и ми дава 910. За гнусните власт имащи обаче няма таван -те са без ограничения.И това ако не е дискриминация , не знам какво е. И сега подхвърлят огризки на пенсионерите , а се гласят да дадат 2-3 милиарда за летящо ковчези и още 1 милиард за пробити корита.И едно време имахме армия , а сега сбирщина от гащници начело със ***

140

Стойне от Чукурово

преди 5 години

Падна ми ченето от радост и изненада от"големото"увеличение на пенсийте от 7.16лв. Безсрамници и безбожници!

139

Смрадлива демокрация

преди 5 години

При "гнусния" социализъм майка ми се пенсионира на 55 години с 3 та категория и при заплата от 210 лв. получи пенсия 170 лв. Тогава нямаше откази от парно и ровене в кофите за *** , града беше чист ,булевардите се миеха всяка вечер , закуската струваше 30-50 стотинки , пазарите бяха пълни със роден зеленчук на смешни цени.Бензина беше 29-35 стотинки ,за ток , парно и вода се плащаше по не повече от 30 лв месечно.Ходенето на почивка си беше направо задължително поне по 10 дни с карта за 30 лв

138

Анонимен

преди 5 години

До До 146 да бе ГУСПОДИНЕ, а защо не помниш колко струваше храната,тока,бензина ,водата и т.н. и т.н.,май не само злопаметен си,но и злобар,айде отид на улицата и знаеш какво да правиш с викове --кой не скаче е червен

137

Пфуу

преди 5 години

Пфууу....Подигравка.................................

136

До 146

преди 5 години

А те до 89 какво са правили тези 70 годишни и повече хора.Тези които напуснаха страната,бяха млади и я напуснаха точно за това защото не искаха бъдеще като дотогавашното и пенсии от 28 до 98лева.И кога беше голямото напускане бе юнак? Ти на колко години си?Ако си съвременник и говориш за ,,така наречената демокрация",такава нямаше другарю,защото тези които ,,изградиха"недоносчето социализъм и докараха мораториума.Памет ,другарю памет.Баба ми така си замина през 88ма с 30 лева пенсия.

135

До #144

преди 5 години

Мислителю, дали всички с такива пенсии, са искали да бъдат без работа през всички тези години? Нима след навлизане на така наречената демокрация - 89 год, на някои им се предостави поле за изява? Колко хора напуснаха страната и продължават да напускат, заради тази икономика?

134

Недоразумение?

преди 5 години

Чета една обява- продажба на хотел в Банско, за някакви си само 4.7 милиона лв. Собственикът е един! Как той е станал собственик на такъв имот, а някои ще получават многото 132,74 лв??? После обяснявай, че с труд се става богат, стига да има ***, които да ти вярват!

133

Анонимен

преди 5 години

Какво значи"подаяние"?Това са хора без грам трудов стаж и "социалната пенсия"са нашите пари които са ни удържали за 40год труд.Да ни целуват ръцете за това.

132

До137

преди 5 години

Никой не се подиграва с възрастните.Бедноста е най заслужената ,,награда "за глупоста.Никой не може да получава ,без да е дал.Щом е доживял до 70 без грам трудов стаж,значи или е крадял,или си е спестявал или е клошар по рождение.

131

!

преди 5 години

Kakto kaza g-n Borisov predi vreme. Komunistite samo obe6avaha no ne praveha ni6o za pensionerite. Sega vsqka godina pensite rastyt moje da e minimalno no rastqt.

130

До Ф.С.В.

преди 5 години

С удоволствие но,това което четеш в сайта смяташ ли че е на мислещи и информирани хора с ,,нормални мирогледи" .Ти не можеш да обориш нещо ,което не познаваш.Нито мен,нито живота ми.Не знам на колко си ,но явно си млад човек и тази тема с пенсиите не е твоята сила.Както и на тези голобради мушмороци които не делят социална от нормална пенсия

129

ВЪПРОС

преди 5 години

Не мога да разбера нещо - защо хора упорито отказващи да внасят осигуровки за Пенсия в НОИ , имат Права да получават Пенсия от НОИ ? И защо същите когато ги застигне Старостта имат претенции към Държавата ?Работил си , плащал си , получаваш . Държавата е Социална , ама не може да те накара Насила да взимаш Голяма Пенсия .

128

Анонимен

преди 5 години

вие се подигравате с бедните и възрастни хора .та с толкова пари не можеш да купиш и 1 пиле-замразено.защото струва над 10 лв.и това към месечната пенсия.... дано вие живеете с нея.това ви пожелавам за Великден -на тези с индивидуалните асансьори.

127

Тарикат

преди 5 години

Добре си беше при социализЪма. Работиш, не работиш, пенсия за прехрана има. И добавяш с далаверки. А сега тоя НОИ сичко си записва.

126

men

преди 5 години

и стоим и ги траем и политичетата и журлетата им....