28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Добро Утро ...

27

Анонимен

преди 5 години

Статия, написана в стил работническо дело от преди 40 години..

26

Анонимен

преди 5 години

Българщини някакви ...

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Ами, като ти е толкова смотана нацията, че да може да я завладеят с два текефона, да ти таковам и нацията ...Моята, обаче, не е!

24

Анонимен

преди 5 години

"Ако натиснете "харесвам" или "сподели", Фейсбук веднага регистрира посещението Ви, дори и да сте излезли от социалната мрежа."Демек, ще клинкна ама няма да съм в мрежата ... Magic!

23

До ТОТКО

преди 5 години

Ами например чрез измерване на импеданса на различните честоти. Всеки канал се транспортира на различна честота и когато си настроиш тунера на телвизора на дадена честота, това изменя импеданса на тази честота. Ако знаеш приблизителния импеданс на един телевизор можеш да изчислиш приблизително колко души гледат канала. Това е за кабелните. Или по свързаните с импеданса величини. Това на теория. на практика трябва да питаш някой, който се занимава с това професионално.

22

Анонимен

преди 5 години

Като тръгнете да изневерявате на половинката си, не носете телефона! Иначе след час-два може да получите съобщение: "Какви са впечатленията ви от това място? Помогнете и на другите да добият представа." И ако случайно законната(законният) надникне зад рамото ви, ще се наложи бързо да измислите обяснение!

21

Анонимен

преди 5 години

Tails OS, StartPage, Signal, iOS устройство (и ябълката следи, но е по-добре от Андроид ). Да, нямаме какво да крием, но трябва ли някои компании да си пълнят гушите от нас?

20

Телефон-чудо!

преди 5 години

След като потърсих на Google някаква информация на чужд език, който не е от най-популярните, започнаха да ми пращат реклами и други текстове на този език, без да ги поискам. Често новините, например, ми се поднасят смесено- на български и на другия език, в чудесен превод. Забавно, засега...Е, внимавам какво търся!

19

Фантом

преди 5 години

Верно е това,но не обръщам внимание на неща които не ме интересуват... така че рекламите им не ме впечатляват..

18

Не ме интересува

преди 5 години

Не ме интересува. Тези които крият нещо да се притесняват. Чал

17

техно кошмар

преди 5 години

Казваш обувките ми се скъсаха и хоп реклама на обувки,тухлите са скапани хоп реклама на тухли,боли ме зъб стоматологична рекламка и т.н. замисляте ли се в какъв свят живеем ,те са буквално навсякъде - техно ушите!Цвъ пасти да яде!

16

Анонимен

преди 5 години

стига с тоя феисбоклук

15

Анонимен

преди 5 години

"След като знае от какво се интересувате, Google "продава" тази информация на рекламодатели."Гугъл прЕдава тази инфорамция на ЦРУ, а оттам изготвят профил на нацията за да изготвят конкретна стратегия как да контролират марионетното правителство.

14

Анонимен

преди 5 години

Китай се е оградил от Гугъл, Епъл и Фейсбук с Великия Firewall. Така че винаги ще има една огромна свръхсила "От другата страта" която ще балансира света да не се сдобие с един Господар

13

ТОТКО

преди 5 години

До Анонимен: ХА , ХА , ЧЕ ТЕ И ПО ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НИ СЛЕДЯТ -ИНАЧЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ЗНАЯТ В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ КОЛКО ЗЯПАЧИ ГЛЕДАТ ЕДИ КОЯ СИ ПРОГРАМА. ГОЛЯМА МАФИЯ -ОСОБЕНО С ТИЯ РЕКЛАМИ ,ДЕТО ГИ НЯМА В ПРОГРАМАТА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ВСЕКИ СИ ПУЩА КОЛКОТО ВРЕМЕ СИ ИСКА-ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ИЛИ ФИЛМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА. НАДЯВАМ СЕ ,СЛЕД АПАРТАМЕНТ -ДАЛАВЕРИТЕ , ДА ИЗЛЕЗЕ И ТАЯ ДАЛАВЕРА.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има Русия тук? И там било " така"! Сега говорим за Гугъл ! А не за Русия!-:) Ей..въртите сучете.Все Русия ви е в " темите"! Очите ви вади Русия а?-:)

11

Анонимен

преди 5 години

Който има интернет на телефона си.Свети като коледна елха където и да е! На мен не ми пука! Възгледите ми.Са си само мои!-:) И не ме засяга кой какво го интересува!!! А иначе знаят всичко за на! Не се заблуждавайте българино!

10

Анонимен

преди 5 години

Те ни следят и ние ги дебнем.

9

Професор

преди 5 години

Затова вече от няколко месеца не ползвам Интернет. Телефона ми е с фенерче. Компютър нямам, Интернет достъп също нямам. Само телевизор. Гледам Нова телевизия, пия водка и замезвам с кренвирши.