10

Анонимен

преди 5 години

Е, какво да се прави, краварите ни са виновни, пак.

9

we

преди 5 години

междублоковете пространства и градинките са бетонирани, къде да се разхождаш и спортуваш -в мола ли?

8

Анонимен

преди 5 години

Всичко износва човек, търси се идеалното съотношение, нито много нито малко... Но няма смисъл от това упражнение, всички хора се запускат в един момент и ще умрат така или иначе след като пушат пият и се тъпчат безразборно. Човешката съдба е непобедима, дори и батките на пилоните ще провиснат и ферментират в собствен сос също като бабите, макар и по-късно.

7

до 5

преди 5 години

Казваш от тичане се износваш и обездвижваш. Полза за здравето никаква. Ти нормален ли си?

6

Анна

преди 5 години

Това не е вярно, децата спортуват редовно, някои даже повече от един спорт. А откакто наслагаха успоредки и лостове по кварталите, големите момчета се зарибиха по стрийт-фитнеса. И не са дебели, колкото и да ви се ще.

5

malart

преди 5 години

Условията за масов аматьорски спорт за никакви. Децата не добиват навици за движение и като възрастни - мразят движението и спорта. Под обичам спорта разбират да гледат по телевизията Гришо или Кобрата

4

Ванката

преди 5 години

Ядем и пием *** с хидрогенизирани масла, глюкозо-фруктозен сироп, консерванти, стабилизатори, емулгатори и пр. отрови, как няма да се деформираме. Ако ще и през ден маратони да има, децата не играят на реални игри, не се движат, а само въртят палци на телефона. Пък и то, как да си пуснеш детето да търчи на вън!?

3

Без комент

преди 5 години

,,... безплатното щафетно бягане..."

2

Анонимен

преди 5 години

За нормално тегло спрете да се тъпчете с дюнери и пици и излишни калории и тогава няма да си износвате коленните връзки, защото това ултимативно ще ви обездвижи в дългосрочен план. Защо шоколадите не са забранени, за да ходите на зъболекар по-често, защо тичането се поощрява, за да се износвате бързо.

1

Анонимен

преди 5 години

В северна корея само децата на ким са с наднормено тегло.Да живее комунизма!