15

Джапанец

преди 5 години

Джапанка на РЕАЛНА ЦЕНА 80 -520 ПАУНДА ??? Това с бордови компютър ли върви или си е малко по-..боядисани две парчета гума с лентичка за големия пръст на крака .... и има дето ги купуват ??? ХахахаЕй, съсипахме я тая планета .....

14

123

преди 5 години

джапанките на райна и без това реално струват 3 долара, така че нищо не им пречи цените да са според платежоспособността на местния пазар, както е с чипса

13

Shark

преди 5 години

Мноо гнусна ръка.

12

Анонимен

преди 5 години

В България се продават много ментета.

11

Анонимен

преди 5 години

Пиана..... да си татуираш ръцете за да прикриеш мръсотията по тях само защото те мързи да ги миеш........ безценно .

10

Познавач

преди 5 години

До The Big ЩепселВсъщност , това което ти искаш е ДУП.лика . и аз търся отдавна ама все попадам на разни кльощави ментета .

9

The Big Щепсел

преди 5 години

Искам реплика на зад.ника на Ким Кардашиян!

8

Анонимен

преди 5 години

Същността е в друго. Глобалното село е посредственост и ментета. Отделни държави, всяка със собствено производство , протекции и външна политика означава разнообразие , конкуренция, качество. В настоящата ситуация всичко е посредственост, снобарство и комплекси. Много плебеи подражаващи на малкото богати управляващи света .Така че помислете от малко по мащабно и откъде идва посредствеността и лошото в живота ви.

7

Анонимен

преди 5 години

"Това да си купиш нещо за 5лв и да очакваш качество показва много сериозен ум :D"В някои случаи си прав, когато говорим за високотехнологични изделия, или за някои предмети изискващи по-специални материали. Повечето неща обаче са едни и същи, просто на някой от тях пише "ВИЖТЕ МЕ".

6

до 5

преди 5 години

да купиш нещо дето струва не повече от $2, но да платиш за него от $29 до $120 само защото било на някого си иска още по сериозен ум

5

Бау

преди 5 години

Това да си купиш нещо за 5лв и да очакваш качество показва много сериозен ум :D

4

Анонимен

преди 5 години

Това е типичната комплексарщина. На запад брандирани стоки пазаруват предимно хора, които могат да си го позволят финансово. В повечето случаи масовия потрбител си купува нещо от среден клас и гледа баланса цена/качество. Дали ще пиеш "Перие" от стъклена бутилка или обикновена минерална вода, зависи на кой го правиш - за себе си, или за околните коментари.

3

Анонимен

преди 5 години

Аз лично не намирам разлика между тениската Версаче купена от Италия и струваща 70 лв. И турска тениска за около 10-15 лв. Ако материалите са едни и същи или подобни, джапанките е нормално да държат цена, то е като при телефоните"ментета" ако процесора, камерата и тн. са като на оригиналния модел, е нормално цените на репликата и на оригинала да се доближават частите си струват цената няма как.

2

Анонимен

преди 5 години

Да, плащайте десеторна цена за същото, само защото на опаковката пишело нещо "престижно" за снобите.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой определя какво е менте. Продават достъпен продукт. Оригинала налага мода чрез медии, музика и други канали , и всички в глобалното село трябва да купуват, защото вече няма държави , а поробени територии превърнати в пазари. Нима ви харесва да сте дълбока провинция и да консумирате пошлост и *** наложен от една затихващи империя. Най доброто е да се учи и да правиш свои продукти, да има местно качествено производство собствени марки. Това прави ВБП и собствена икономика.