14

Анонимен

преди 5 години

Народът на Венецуела е подложен на санкции и геноцид от империалистическите световни сили.

13

Анонимен

преди 5 години

Когато полицията те обкръжи и си в къщи с жена си и децата, не водиш престрелки, а се предаваш или самоубиваш за да ги спасиш. Така, че смъртта на последните не по вина на полицията.

12

Анонимен

преди 5 години

Сложили сме санкции на Венецуела и Северна Корея. Чакаме да станат демократични и свободни за ислямисти като Шри Ланка, Афганистан и другите "Перли в короната" на Запада.

11

Бял джихад

преди 5 години

Не тъжете за децата на терористите, те също са възпитавани така, че да станат терористи. Така или иначе щяха да се взривят някой ден във фоайето на някой хотел с бели хора. Просто сега това им се е случи малко по-рано, в домашни условия и без странични жертви. То, *** не ги чакаш да ти влезнат в чинията, а им пръскаш отровата по скривалищата.

10

Анонимен

преди 5 години

Тези мюсюлмани са против джендърите и за това ги убиват!Мюсюлманите велики ли са?

9

Анонимен

преди 5 години

Нали уж муслиманите излизат винаги с постановката, че техните атентатори са оправдани, защото западът ги бомбил, колонизирал и ограбвал. Е,питам ги аз - християните от Шри Ланка кой са ограбили или бомбили, та те са само осем процента от населението там. Друга е основната причина за атентатите, друга е, и се нарича нетолерантност и омраза.

8

факт

преди 5 години

Вече комунистите-*** не държат рекорда за най-много убити в църква

7

мразя турци

преди 5 години

Разбирам ги нашите царе - как да вземеш насериозно някакви анадолски .....! Тази грешка ни струваше скъпо, но никога повече няма да я повторим!

6

Анонимен

преди 5 години

"15 жертви, сред които жени и деца, и само трима терористи?"Може да са били семействата на терористите. При спецакция отцепват района, абсурд е да оставят деца да си играят наоколо.

5

Анонимен

преди 5 години

Сталин е бил прав. В случая : има ислямист, има проблем. Няма ислямист нвма проблрм

4

Оппа!

преди 5 години

15 жертви, сред които жени и деца, и само трима терористи? Браво на полицията и армията! Действали са с хирургическа точност и первектна координация. Ако имаха, можеха да пуснат и ядрена бомба за по-добър ефект.

3

Критик

преди 5 години

Къде е сега Ердоган да заклейми атентатите в Шри Ланка. Става въпрос за убийство на богомолци в църква, още повече на Великден.

2

Анонимен

преди 5 години

Добре образовани, атентатори самоубийци. Оксиморон. Какво им е "образованието"?Джамийно?

1

Анонимен

преди 5 години

Нека се искаже прамиерката трансик на нова зенландия