33

Въх

преди 5 години

Въх, много ви възбуди един пожар, бе!Сипете си едно уиски по този повод.

32

Гостенин

преди 5 години

Дарителска акция ще има ли?

31

Успокой се...

преди 5 години

Пожарът на територията на завод "Красмаш" е премахнат. Това съобщиха от ТАСС в пресслужбата на руското министерство на извънредните ситуации. "Пожарът беше потушен в 04:17 московско време."

30

Анонимен

преди 5 години

Красмаш - Крашмаш

29

Анонимен

преди 5 години

С какво пренебрежение се съобщава че има някаква малка авария просто е пламнал някакъв си ненужен хладилен цех. Вероятно охлаждането е много важно за технологията на производство и е необходимо за да не предизвика експлозии. То и взрива в Чернобил беше в следствие на спирането на охлаждането в ядрения реактор, същата беше и причината за аварията във Фукошима. Все пак за да има такъв цех на площ 50 декара е ясно че е от жизнено значение за Красмаш.

28

Анонимен

преди 5 години

За Русия е по-важен Кримнаш отколкото Красмаш.

27

Анонимен

преди 5 години

Въх, ми ся ко ше праят братушковците без ракети? Ше дойдат краварите и ще им заграбят несметните богатства. Голяма трагедия, голяма драма руснашка и русофилска. Нека всичко гори и се вривява само американците да не идват, че това е най-страшното за братята на русофилите пък и за русофилите.

26

Анонимен

преди 5 години

На 26 април 1986 гръмна Чернобил. На същата дата през 1966 стана голямо земетресение в Ташкент. Изобщо 26 април се оказа черна дата за СССР ето че тя става черна и за Русия. Никой не вярва на приказките за хладилния цех и няма никаква опасност за хората отбранителната и космическата програма на Русия. Същите приказки ги слушаха и украинците през 1986-та даже имаше и такива които им повярваха и едва когато започнаха да им падат косите и да им се разранява кожата разбраха че Партията лъже жестоко.

25

Анонимен

преди 5 години

Като гледам качеството на русомразката "мисъл" и изказ, изпитвам нещо средно между присмех, погнуса и спокойствие. Кълнат като напикаващи се бабички, до тук им е акъла!

24

До Гледна точка-II

преди 5 години

Изводът е, че само вонящи Хкременти могат да се радват на човешкото нещастие! В този сайт има няколко такива! Плюя връз мутрите им!А "Сармат" ще ги правят където решат - имат доста заводи, които могат да правят високотехнологични изделия. И в Пентагона ще ги втриса, защото са назад с две обиколки!В Русия вече сложеха белезниците на няколко предатели от ракетния отрасъл.

23

До Гледна точка

преди 5 години

Гледаш с една точка между глутеусите си! Бок, не бързай да се радваш!Пожарите често са обусловени от климатични причини. Преди два дни прочетох в бягащия текст на "Россия 24", че авиацията на МЧС за ЕДИН ДЕН е угасила 81 пожара. Найс, а!Гледам, тук някои се наssират от щастие! Гнусно! Когато миналата година в Калифорния изгоря цялото градче с хубавото име Парадайз, загинаха ХОРА, изгоряха хиляди хектарипрекрасна гора, горя и Таундзенз Оукс до Малибу, никой ПОРЯДЪЧЕН ЧОВЕК не се зарадва!Извод?

22

Анонимен

преди 5 години

Да се готви и кремъл

21

Анонимен

преди 5 години

Обичайния руски сакътлък

20

Путин

преди 5 години

Дано не изгори и аниме цеха че какви мултики ще пускам на ватата

19

Анонимен

преди 5 години

Вече много нахитряха. Вместо от космодрума,ракетите ще излитат направо от конвейра!

18

Анонимен

преди 5 години

Дано да го изгасят, че протоните са ракети важни за цял свят. Много тъпо.

17

Анонимен

преди 5 години

Това е диверсия на фашагите от ФАЩ!!!

16

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

Който копае гроб другиму сам пада в него. Сега рашките ще изгорят заедно с ракетите си.

15

Бойко Борисов

преди 5 години

В България незабавно да се разположат американски ракети,насочени срещу Русия! А Аз ще срежа лентичките! ГЕРБ ПОБЕДА!

14

Грък

преди 5 години

Шефът на пентагона "лудото куче" като разбра за тези ракети изквича жално и подаде оставка