27

Анонимен

преди 5 години

Дръжте си ги в София , че като се приберат на село се изживяват като депутати от герб

26

pipo

преди 5 години

Сега София е супер, но за съжаление само до края на празниците!

25

До: 26

преди 5 години

Обща култура трябва, шопее, най-обща даже - зарзават сега няма, а компотите се правят есента. Пък после *** ти криви, че са по-умни от теб.

24

Анонимен

преди 5 години

200000 *** се изнасят от Шопето, бягат на село за зарзават и компоти.

23

Анонимен

преди 5 години

Суджука веднага да вземе мерки.

22

пишман гид

преди 5 години

Водя колеги от Европата да видят БГ.1 ден - Пловдив, тепета, амфитеатър, капана... great2ден - Търново - река, възрожденски къщи, Царевец.. great3 ден - избор - София ли ( Ал. Невски, 3 камъка до ЦУМ и 3 музея) или морето (Несебър, Созопол и морската в Бургас). Никакво колебание нямаше.

21

Анонимен

преди 5 години

Всички Софиянци си отиват по Родните места. 3 дни в София ще е спокойно и весело. Сутринта по улиците нямаше трафик, напомними на Бай Тошо времето когато баща ми караше ладата по Софииските улици.

20

Анонимен

преди 5 години

Всички цър..ву.ли обуха трандафори в София и сега пак тръгват към село. Всичко ще е нормално , ако не се правите на велики. В цяла Европа при такива празници е бетер от България, но никой не мрънка.

19

Анонимен

преди 5 години

още един плачко ***, акъл дава кога да се тръгва на път. ами същото задръстване ше го има ако всички тръгнат два часа по рано или по късно бе умник!

18

Анонимен

преди 5 години

Като се изнесат *** - София си става хубава и нормална!

17

асяв

преди 5 години

гарантирано от герб! видими резултати, заради алчността им пътищата са гола вода в постоянни ремонти на които не се вижда края! хемус е като граф игнатиев в софия, ремонтират, ремонтират и накрая едно голямо говвно.аман от скапаните им ремонти с варовик в асфалта, да ни е по хлъзгаво.

16

морски

преди 5 години

Един факт - почивки, празници, отпуски - софиянци хукват към морето, как пък хората от морето не хукнаха към София? Ами няма за какво. Всеки да си прави извода...

15

пътуващ

преди 5 години

ако беше много хубаво в София, хората щяха да стоят и по празниците там

14

House M.D.

преди 5 години

Колега, правилният въпрос е "Чий го дирят тези стотици хиляди в София, а не си стоят по родните места?".

13

13925

преди 5 години

Ка да осъществяват терор над хората, ако се откажат от ремонти на магистралите в празнични и почивни дни когато се знае предварително, че отливът от София се изчислява на сотици хиляди превозни седства!

12

11

преди 5 години

Само дето трафика бе от турски тирове....

11

Ельоменат

преди 5 години

До АнонименОт 7 години работя в Англия.Идвам тук през няколко месеца да видя баща ми и да се посмея на развитието на родният ми град.Да ще ида да живея на село някой ден , защото е красиво и спокойно.Защото хората са добри и услужливи.Ти канцеларен плъх се шири в 50 квадрата ,жули бира пред блока и си мисли ,че живееш живот.Радвам се ,че преди 11 години реших да запиша училище в Англия , а не да си купя диплома от УНСС.Реализирах се там и сега мога само да се смея като гостувам на татко.

10

Ельоменат

преди 5 години

До АнонименТака е.И жена ми и синът ми бяха като дрогирани там, но ти понеже си от кореняците като баща ми ,които освен да мрънкат и живеят натъпкани като цаца в буркан в някоя панелка от соца , да пътуват с часове в задръствания и да обвиняват света че са живи друго не могаат.За да работя там ми е нужен интернет и телефон и може би 3-4 пътувания до София в месец.Ако успея да си намеря помощник там дори няма да е нужно.А ти господин потентен трови се в помията наречена София

9

Ельоменат

преди 5 години

Прадядо ми е раждан в София както и аз.Преди 2 дни се прибрах от Родопите и по-точно от едно забутано селце.След седмица прекарана там смело ще ви кажа.МАЙНАТА И НА СОФИЯ.Натъпкат ,мръсен град пълен с недоволни хора.Ако успея да прекарам работата си там няма и да се върна.Писна ми от мрънкащи кореняк софиянци

8

Местен

преди 5 години

До ЧестенИзглежда четеш, но не разбираш прочетеното. Как и по каква логика свърза тези личности с написаното от мен. Широкоскроен съм, но що касае нормалните граници. И точно как свърза чесън, пот и липса на култура + хвърчаха (бомби торби с ***) с след Освобождението в София са се събрали будни и образовани хора от цяла България, че от кално градче с волски коли и няколко минарета да стате що-годе европейски град.