40

Киро Х

преди 5 години

Каквото и да каже Макрон, никой нормален човек не би се вслушал в думите му. Защото неговата ценностна система и критичното ми мислене лъсват само като си даде човек сметка, че на 30 години се е оженил за жена, минала климактериум преди повече от 25 години.

39

Д-р. Гигълс

преди 5 години

Франция е нагледен пример за резултата от един експеримент с ценностите на един народ , либерализма е разтворил като киселина душата на цяла нация и я превърнал в един птичи двор начело на които стои един *** петел . Макрон вместо да дава съвети е по-добре добре да се справи първо с *** те в курника

38

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Микрон може да се втърдява само пред бабички. Турбо злетак е иначе във всяко едно отношение. Ционистка геронтомарионетка

37

Jessy James

преди 5 години

NATO-Nort Atlantic Treaty Organization, НАТО-Северно-атлантическа военна организация в която членуват много държави по света. Просто справка за простите и неграмотни ватенки.

36

Додо

преди 5 години

Както многократно съм казвал, в момента Макрон е най-опасния човек в Европа, а може би и на света! Отровен сатанист, изпаднал от дебелото черво на Луцифер! Дано Бог да пази народите на Европа от него и господарите му!

35

Анонимен

преди 5 години

НАТО е международна организация а не Американскав

34

Анонимен

преди 5 години

Макрон каза и за Европейска армия! Но никой не го чу! Оплюха го даже.И то Европейци! " Скъпо" било не знам си какви глупости казаха. От някъде трябва да се започне! НАТО да си се връща в Америка! Срам и позор е за Европа като континент.Друг такъв да я "пази"! Схващате ли?

33

Анонимен

преди 5 години

Време е с емиграцията да се приключи! Войните свършиха.И всеки да се връща там откъдето е! Никой никъде не е желан!

32

Анонимен

преди 5 години

"Маркон втвърди тона"... ШШШШ тоз да не си мисли, че приказва с бабата? Там да втвърдява каквото си иска, ако още му разрешават. Като говори с независими държави да се съобразява, че да не му се смали износа за половин свят... Колкото му е мек да не му омекне още повече... Износа де...

31

Анонимен

преди 5 години

До 23: А ти да не би да знаеш историята?!Далеч преди кръстоносците да осъществят походите си,през 717 година синът на основоположника на Дунавска България,кан Аспарух,Кан Тервел,разбива нахлуващите към Европа ислямски пълчища при Константинопол и така спасява "ЕвропаТА",като ги отказва от тази инвазия!През 732 г,от своя страна,франките разбиват арабите при Поатие(дн.Южна Франция и ги връщат зад Пиринеите.Иберия(дн.Испания,остава под тяхна власт до към 1490г(около 700 години)! Чети,бе!

30

xoxo

преди 5 години

smart

29

милър френ

преди 5 години

Стягайте примкана,да не ви я стегнат,исля-мите,френки

28

До Социопат

преди 5 години

То ти се изложи май по форумите? Чети и мисли! Къде в Западна(ла) Европа е била завладяна от исляма освен Испания и част от Италия?

27

домошар

преди 5 години

Четох три пъти статията и не ми стан ясно какво е казал Макрон. Иска май да каже, че французите нямат дом ? Французите от много години нямат техен си дом. Те са вилает на Алжир и Мароко. 2/3 от тях са пофранцужчени ислямисти и така е от години. от останалта 1/3 половината са французи а другата половина са просто ислямисти. Е, това е положението, братя с жълти жилетки!

26

Анонимен

преди 5 години

След тероракта в Демократ.социалист.реублика Шри Ланка както е официално се вижда,че туй-За да приемате мигранти трябва да имате дом- звучи кат либерално понеж хората коит пострадали са предимно християни си имали дом и не само условно,а конкретно свой дом понеж били местни обитаващи държавата вписали са се в католическа общност от вярващи с храмове,що туристи гости как част от религиозна институция при светско управление,спокойни до мига дет на вратата бомбен торбалан се появил даряващ подаръци

25

Скептик

преди 5 години

Франция е източникът на идеологизираният католицизъм покорил с огън и меч свободните европейски княжества, наложил задължителни данъци в парични средства и узаконил лихварството. Така се зародила днешната управляваща политико-религиозно-финансова илигархия. Те унищожават средната класа. Правят работещите бедни, които нямат време да отглеждат децата си. А децата трябва да бъдат възпитавани от социалните мрежи в служба на олигархията.

24

точка

преди 5 години

Макрон е ДЕМАГОГ.Едно говори,друго върши.Франция като колониална държава е обречена да бъде превзета от бившите си ислямски колонии.Палачинката се обърна.колониалистите сами си го направиха от АЛЧНОСТ.А искат и държавите от източна Европа да приемат ислямисти без да са колонизирали и използвали когото и да било-няма да стане това да си го набият в главите и Макрон и всички брюкселски зелки.

23

ДОЙЧЕ

преди 5 години

ЕС трябва да обезопаси 30 км буферна зона в цяла Северна Африка и да въведе ред там и с петрола да покрие разходите за хлеб и зрелищаза местните...

22

Социопат

преди 5 години

До ПловдивчанинКойто не знае историята така се излага по форомите.Кръстоносците от 1000 години атакуват исляма и православието.Крастоносците са разбити от българите 12век и още помнят.Крастоносците разрушават и опожаряват Константинопол 13 век .......

21

Анонимен

преди 5 години

Идват избори и либералфашагите пак ще се правят на строги и загрижени......