29

От НЯКОЙ-&#12930

преди 5 години

ХРИСТОС Е ДОШЪЛ ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ СМЪРТ НЕСЪЩЕСТВУВА.СЪЩЕСТВУВА ПРЕСЪТВОРЯВАНЕТО !Всички го правиме,но малко от нас осъзнават ТОВА. Точно Това е извадено от съдържанието в Библията."И ГОСПОД СЪТВОРИ ЧОВЕКА СПОРЕД СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ"АМЕН...🙏🙏🙏🤗🤗🤗💫💫💫

28

Бау

преди 5 години

Хич нямам и намерение да се информирам за тази глупост ... Ти вземи си помисли над цялата историйка и всичките дупки в нея, модерни ми човеко :D

27

v

преди 5 години

До БауKато се изказваш за нещо, се информирай, а не да напраскаш няколко думи ей така ни в клин ни в ръкав. Никой не ти е казал, че ти се прощават грехове, а че СЕ ПОКЛАНЯШ НА ПЛАЩЕНИЦАТА В, КОЯТО Е БИЛ УВИТ ИСУС ХРИСТОС ПРИ СНЕМАНЕТО ОТ КРЪСТА! Прощаване на грехове става ЕДИНСТВЕНО в тайнството ИЗПОВЕД. А грехове има всеки човек над 7 годишна възраст така, че ако искаш да се спасиш трябва да ти бъдат простени, чрез вяра и следване на истината - ИСУС ХРИСТОС!

26

Бау

преди 5 години

Днес исус е умрял, за да изкупи греховете ни! Само дето ... не е точно умрял... Като минеш под масата ти се опрощават греховете. Лесен и достъпен начин! Номера е да си ужасно създание цяла година и ПРАС на велиГ ден да минеш под масата. :D Обожавам огромната логика на религиите ...

25

ivailo

преди 5 години

Доживях да прочета добра статия от Ел.ка Василева... Дано продължи в същия дух.

24

peter

преди 5 години

неее напразно невернико . много хора като са разбрали милостта на Бог са започнали да вярваме в нашия спасител исус Христос спасителя на света слава на него слава и на бога които даде сина зада непогине нии един от нас амин.

23

Анонимен

преди 5 години

Горкият Христос! Напразно е пожертвал живота си...любов, вяра, истина, милост към ближния, не кради, не убивай - само думи са вече, празни думи. Разделяй и владей! Втори петък, както всяка година, го разпъват на кръста... търговците, които прогонил от храма.

22

Анонимен

преди 5 години

Авторът на статията да каже в кой канон на ПЦ е напиано ,че на разпети петък ,е забранено да се работи!Аман от бабини бълнувания и поучения!

21

Анонимен

преди 5 години

В Украйна двоен Разпети Петък - и 33 години от Чернобил. Христостова възраст....

20

Анонимен

преди 5 години

Какви коментари от нездрави същества. И аз съм от атеистите, но поне не се подигравам с вярата на другите, както марксистите, либералите и извратените радетели на перверзния и двуличен ЕС.

19

Анонимен

преди 5 години

Трябва се качва маса сутринта 10 яйца зазакуска

18

Анонимен

преди 5 години

а може би наистина Христос е българин? наковали го с куп пирони, после му изтекла кръвта, после го заровили...............ама той взел че оживял, оцелял........ей-така оцеляваме и ние!

17

Цецо Магията

преди 5 години

Аз бачкам за двоен надник днеска.. Нема как вода и ток требе да плащат.

16

Пешо

преди 5 години

До Ристу"Христос е българин, од Македонja"да де, ама от Македония ли е или от Северна Македония??

15

Скептик

преди 5 години

Христос е Българин, затова юдеите го убиха вместо да убият лихваря и шпионина.

14

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

И днес съм айляк,ще пообиколя моловете и ще плюскам с тежки блюда. Робите нека превиват гръб като са толкова глyпави и да гласуват за недоразумението от ГЕРБ

13

Ристу

преди 5 години

Христос е българин, од Македонja.

12

Абсурд

преди 5 години

Днес съм аляк гъ7,може да поритам,а робите да работят,като не могат да отстояват правата си

11

Анонимен

преди 5 години

Аз издрънчавам сега 2 чаши домашно винце и отивам на работа. Ей тъй профилактично ми действа.

10

Ицо Пз

преди 5 години

Е аз защо тогава отидох на работа, ше се връщам